Súlyos autóbalesetet szenvedett Kevin Hart

2019/09/02

Az amerikai színész-komikus súlyos autóbalesetet szenvedett és komoly hátsérüléssel került kórházba. A kaliforniai autópálya-felügyelet megerősítette a Hollywood Reporternek, hogy vasárnap éjszaka, helyi idő szerint háromnegyed egy körül autóbalesetet szenvedett Kevin Hart, Jared Black és Rebecca Boxterman.

A járművet Jared Black vezette, aki Mulholland Highwayre akart fordulni, amikor elvesztette az uralmat az autó felett. Az 1970-es Plymouth Barracuda ekkor megpördült és legurult az északi töltésen. A kocsi teteje beszakadt és az első ülésen utazó Hart és Black súlyos hátsérüléseket szenvedtek. Őket kórházba szállították, a hátul utazó hölgy pedig sérülés nélkül megúszta a balesetet. A hírek szerint Black nem fogyaszttott alkoholt vagy drogot.

Az autóval egyébként negyvenedik születésnapjára lepte meg magát a színész. A TMZ jelentése szerint Hart jobban van, mint ajándéka, ugyanis egyik testőrével már el is hagyta a kórházat.

Hart elég komoly autógyűjteménnyel büszkélkedhet, melyben van több Merecdes és Ferrari is. A gyűjtemény most egy autóval kurtább lett, mert cseppet leoffolták a Barracuda tetejét. A színész még nem nyilatkozott hivatalosan a történtekről.

Hozzászólások