Súlyos az állapota: Andy Vajna nem jöhet ki a kórházból

Komolyabb problémák is adódhatnak

2016/01/27

Úgy tűnik, komoly a baj: Andy Vajna szétnyílt sebe nem akar gyógyulni. A kormánybiztost nagyon megviseli a helyzet.

received_2491012060986581

Egy betegség sosem jön jókor, de Andy Vajna számára rosszabbkor nem jöhetett volna, hiszen épp most kellett belevetnie a TV2 tulajdonosváltás miatt kialakul feladataiba, és most sokkal nehezebben tud dolgozni. 

Andy nagyon tevékeny, szereti mindenen rajta tartani a szemét, és ebben a sűrű időszakban nem örül, hogy kórházhoz kötött. Ez meglátszik a hangulatán is, ami aggasztó, mert a gyors gyógyuláshoz nagyon fontos lenne a jó kedély” – mondta a Blikknek Andy Vajna egyik ismerőse.

Andy Vajna megkoronázta a feleségét
Timi nagyon aggódik férjéért

Andy hangulata is egyre rosszabb; nem csoda, hiszen ez a probléma komoly fájdalmakkal jár.

Úgy látom, hogy most egy kicsit rosszabb bőrben van, már kevesebbet járkál, és kevesebbet mosolyog. Nagyon sajnáljuk, mert ez egy igen fájdalmas dolog, arról nem beszélve, hogy az egész kórházi hercehurca lelkileg is nagyon megviselheti” – fejezte ki aggodalmát néhány napja egy kórházi dolgozó.

Az orvos szerint ilyen esetben, ha végképp nem tudják megoldani a problémát, akkor előfordulhat, hogy amputálják a páciens lábát.

Ilyenkor a vékony ereket eltömítheti a lerakódó cukor, emellett még a sebek lassú gyógyulása miatt a fertőzésveszély is magasabb. Személyre szabott inzulinadagolással, illetve diétával kordában lehet tartani a betegséget. Akár amputációra is szükség lehet, de csak a legvégső esetben, ha nem megfelelő kezelés párosul más egyéb betegségekkel, szövődményekkel” – hangsúlyozta a napilapnak Dr. Kóczán István belgyógyász.

Olvass még Andy Vajnáról!

Hozzászólások