Súlyos baleset Sarka Katáéknál!

Majdnem tragédia történt...

2015/09/10

Borzasztó baleset történt Sarka Kata kedvencével: Millát elütötte egy autó.

Rózsaszín kötés éktelenkedik Katáék cuki kislánykutyusán, Millán, akit tegnap este elgázolt egy autó. Sarka Kata kutyagyereke szerencsés volt, mert “anyukája” szerint komoly volt a baleset, így még akár a legrosszabb is megtörténhetett volna.

Szerencsére Milla könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, és este már ki is engedték a kórházból, így gazdái már otthon ápolgatták a kiskutyát.

A karambol egyébként nem az autós hibája volt, hanem Milla szaladt ki az úttestre.

„Sajnos tegnap a mi drága Millánkat elütötte egy autó… Nem a sofőr volt a hibás, sajnos Milla szaladt ki az útra hirtelen az udvarról! Nagyon megijedtünk, mert nem kis balesetet szenvedett, de épségben megúszta! Vigyáztak rá az Őrangyalok! A kórházból még este kiengedték röntgen és ultrahangvizsgálat után! Semmi baja, picit a lába sérült, de 1-2 nap és az is teljesen meggyógyul! Nagyon szeretjük őt mindannyian, és most talán még inkább, hogy megéreztük, hogy milyen lenne, ha elveszítenénk…” – írta a rajongói oldalán Kata.

Sajnos tegnap a mi drága Millánkat elütötte egy autó… Nem a sofőr volt a hibás, sajnos Milla szaladt ki az útra…

Posted by Sarka Kata on 2015. szeptember 9.

Milla egyébként nagyon fontos szerepet tölt be a Hajdú családban: Sarka Kata például néha úgy emlegeti, mint a harmadik gyerekét, de Noncsi és Dávidka is nagyon szeretnek a kutyalánnyal játszani. 

Olvass még Sarka Katáról!

Hozzászólások