Súlyos balesetet szenvedett a Barátok közt sztárja

Intenzív osztályon kezelik a színészt

2015/06/30

A Barátok közt stúdiójához közel karambolozott a motorral közlekedő Rékasi Károly, akit súlyos sérülésekkel azonnal kórházba szállítottak.

A Barátok közt Bartha Zsoltját alakító színész balesete Budapesten, a XXII. kerületi Háros úton történt. Ellentmondásos információk láttak napvilágot, de valószínűsíthető: a színész állapota annyira kritikus, hogy lélegeztetőgépre kellett tenni, és intenzív osztályon kezelik.

Az Origo felkereste a Barátok közt sajtófőnökét, aki elmondta, hogy valóban a sorozat egyik sztárja, Rékasi Károly szenvedett balesetet, de állapotáról nem kívánt nyilatkozni. A színész párja, Pikali Gerda nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban

Egy motor és egy kocsi ütközött össze a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden kora délután háromnegyed 1 körül, egyelőre ismeretlen körülmények között. A kétkerekű vezetője sérült meg a karambolban. A baleset körülményeit vizsgálják” – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság a Hír 24.hu-t.

Rékasi
A baleset helyszíne

A színész a főiskolás évei alatt szerezte meg a jogosítványt, ám eddig csak autózott, csupán két-három esztendeje szeretett bele a motorozásba. Néhány hónapja a közösségi oldalán posztolt egy motoros képet, és kifejezte örömét, hogy mivel itt a jó idő, kezdődhet a motoros szezon.

Pikali Gerda alig pár hete mesélte, hogy az egyik legkedvesebb közös programjuk a motorozás, és biztonságban érzi magát Rékasi mögött a kétkerekűn.

Elmegyünk motorozni Károllyal. Tökéletes biztonságban érzem magam mögötte. Ha ő jön értem valahová, mindig megkérem, csak motorral jöjjön, és egy nagyobb kerülővel megyünk haza. Hihetetlen szabad­ságérzetet ad mindkettőnknek. Érezzük a természet illatát, gyönyörködünk a csodálatos tájakban. Ha van egy kis időnk, akár egy szabad óra vagy nap, akkor így töltjük, vagy kertészkedünk, ez is a hobbinkká vált. Ezek a pillanatok nagyon fel tudnak tölteni minket energiával” – mondta a Borsnak Pikali Gerda.

Remélhetőleg Rékasi Károly hamar felépül; jobbulást kívánunk neki!

Olvass még Rékasi Károlyról!

Hozzászólások