Súlyos balesetet szenvedett Gregor Bernadett kisfia

A szánkózás után a kórházba kellett rohanni

2016/01/20

Az iskolai kirándulásról a kórházba kellett rohanni Gregor Bernadett kisfiával, ugyanis Álmos szánkózás közben egy fának csapódott.

received_2491012060986581

Gregor Bernadett minden energiáját a legújabb bemutatójára fordította, néhány nappal a premier előtt próbált, amikor kisfia tanító nénije telefonon közölte: mentővel viszik Álmost a kórházba

Álmos osztályát szánkózni vitték a Tabánba. Két gyerek ült a szánkón, a másik leugrott időben, amikor látta, hogy rossz irányba mennek, de Álmi már nem tudott, és egy fának rohant. Nagyon vérzett a lába, s a tanár néni nem tudta megállapítani, hogy eltörött-e. Természetesen mentőt hívtak, és értesítettek engem is. Le a kalappal a mentősök és a János kórház fiatal ügyeletes orvosnője előtt, annyira kedvesek és profik voltak. Álmos elég sokáig volt a műtőben, öt öltéssel varrták össze a lábát” – mesélte a Blikknek Gregor Bernadett

Gregor Bernadett (fotó Blikk)
Gregor Bernadett és kisfia (fotó: Blikk)

A szép színésznőnek és családjának nincs szerencséje a téli sportokkal, ugyanis Bernadett gyermekkorában eltörte a könyökét, amikor szánkózott, nagyobbik fia, Bence pedig egy sítáborban szenvedett balesetet, mentőhelikopter vitte kórházba. A színésznőnek komoly nehézséget okoz kisfia balesete, ugyanis az Új Színházban pár nap múlva mutatják be az ő és férje, Szarvas Attila főszereplésével a Kakukk Marci című darabot, ezért nem hiányozhat a próbákról. Szerencsére az anyósa vigyázni tud Álmosra, amíg lábadozik.

Mivel egy feslett lányt, Pattanó Rozit, a kültelki lápvirágot alakítom, aki minden férfit elcsábít, szinte az összes szereplő kapcsolódik a szövegemhez. Nem tehettem meg már csak miattuk sem, hogy hiányzom a bemutató előtt néhány nappal, ahogy Attila sem, ezért az ő édesanyja jött segíteni nekünk” – tette hozzá Bernadett.

Hozzászólások