Súlyos! – Balesetet szenvedett Puskás Peti!

Cserben hagyták az énekest

2015/05/18

Puskás Peti jól megjárta: a napokban biciklivel közlekedett a városban, amikor egy riksás leszorította az útról. A járókelők segítettek az énekes-színésznek.

A Biebers frontembere mindig büszkén hangoztatja, hogy mennyire szeret bringázni, gyakran közlekedik biciklivel, hiszen egészséges és sokszor gyorsabb, mint más jármű. Puskás Peti azonban most nem jár szerencsével… Az énekes a fővárosi Király utcában kerékpározott, amikor leszorították az útról, és magára hagyták.

“Szeretném megköszönni annak a három srácnak, akik a telefoáaló riksás helyett felsegítettek a betonról miután letolt a Király utcában. Annyit mondott, hogy nem direkt volt, igazán rendes volt tőle. Szerencsére nem sérültem meg komolyabban, de kicsin múlott, hogy nagy legyen a baj, mert az arccal estem a betonra. Csak azért meséltem el ezt, mert szeretném felhívni a nem autóval közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak betartására”kelt ki magából az énekes-színész.

Puskás Peti

Az afrikai dzsungelt is megjárt Puskás Peti olyannyira imád bringázni, hogy nemrégiben egy látássérülteknek szervezett Balatonkerülő biciklitúra kedvéért – bár azt nem merte bevállalni, hogy látássérülttel együtt üljön nyeregbe, vagy hogy bekötött szemmel próbáljon tekerni – még tandembiciklire is felpattant az édesapjával.

A baleset miatt remélhetőleg sem az énekesnek, sem másnak nem ment el a kedve a bringázástól. Most, a jó idő beköszöntével mindenki figyeljen jobban az utakon, és tartsa be a KRESZ szabályokat!

 

Hozzászólások