Súlyos balesetet szenvedett Rubint Réka

A fitneszlady nem hagyja abba a munkát

2015/07/14

Csúnyán megsérült Rubint Réka, amikor edzés közben egy rossz mozdulatnál kiment a válla. Aggodalomra azonban semmi ok, Réka jól tűri a fájdalmat.

Kemény fából faragták Rubint Rékát: Shobert Norbi felesége épp a konditeremben edzett, amikor hirtelen erős fájdalmat érzett a vállában. A fitneszedző azonnal orvoshoz ment, ahol kiderült, hogy kificamodott a válla, és rögzíteni kell.

Rékát ellátták, és bár most rögzítve van a bal keze, nem kell aggódni, hiszen a hétvégi edzéseket természetesen nem hagyná ki!

“Egy szuper mell-hát-váll edzésnek indult, de sajnos az edzés felénél egy rossz mozdulatnál kifordult a bal vállam. Eddig még “csak” erdei futás során volt bokaficamom, de ez most jobban fájt! Köszönet a Honvéd kórház profi csapatának, akik alapos vizsgálat után ellátták a sérült területet! Ne aggódjatok, jól vagyok, a kezelés után visszajöttem Zizmiért az Oxygén játszóházába. Váll rögzítve, az élet megy tovább! Természetesen a pénteki és szombati fellépéseimet megtartom, hiszen a jobb karom és a lábaim egészségesek – írta Réka a közösségi oldalán.

Nem hiába, a kemény edzéseknek köszönhetően a fitneszkirálynő nem ijed meg egy egyszerű ficamtól, és még fájós karral is nyomja tovább a fellépéseket. 

Olvass még Rubint Rékáról!

Hozzászólások