Súlyos! – Kórházba került az énekesnő

Story-gála után tüdőgyulladás

2015/02/10

Lola kellemes partira indult, de rémálom lett belőle! Bombariadó, rosszullét, magas láz, kórház, infúzió, végül a diagnózis: tüdőgyulladás.

A népszerű énekesnő a Story-gálára készülve sem érezte magát kirobbanó formában, de nem sejtette, hogy végül kórházba kerül. Hőemelkedéssel érkezett az év partijának titulált eseményre, majd állapota egyre rosszabbra fordult.

Lola már a parti előtt mondta, hogy hőemelkedése van, de sokat készült, ezért úgy döntöttünk, elmegyünk. Egy-másfél óra múlva viszont hirtelen rosszabbra fordult az állapota, ezért a párja, Bence haza is vitte” – mesélte a Borsnak az énekesnő menedzsere, Bognár Tibi.

Lola pár óra alatt a kórházban találta magát
Lola pár óra alatt a kórházban találta magát

A pihenés azonban nem segített, az énekesnő közel 40 fokos láztól szenvedve, sírva vészelte át az éjszakát, majd kórházba került, ahol azonnal infúziót kapott. 

A párja vitte be, és néhány vizsgálat után kiderült: Lolának tüdőgyulladása van. Decembertől rengeteget dolgoztunk, 2015 Lola számára a tízéves jubileumi esztendő, ezért nyári nagykoncertre készül. Valószínűleg kimerítette a munka, s a legyengült immunrendszerét könnyebben támadta meg a vírus” – tette hozzá a menedzser.

Hozzászólások