Súlyos kritikát kapott Mága Zoltán

Szentpéteri Csilla szerint elborult az elméje

2014/09/09

Szentpéteri Csilla nem tudta magában tartani felháborodott véleményét Mága Zoltánról, akit borult elméjűnek és öntömjénezőnek nevezett a napokban megjelent videója láttán. A világhírű hegedűművész megrökönyödött kolléganője szavain.

Szentpéteri CsillaMága Zoltán pályafutása harmincadik évfordulóját egy rendhagyó kisfilmmel ünnepelte meg, mellyel azt akarta bizonyítani, hogy kemény munkával, kellő alázattal és tehetséggel a legnyomorúságosabb helyzetből is ki lehet törni. Csakhogy a felvétel, melyen magánrepülővel utazik, pezsgőt iszogat és elnököknek kijáró tisztelettel ünnepelteti magát, nem a várt hatást érte el.

„Oly mértékben visszatetsző, hivalkodó, ízléstelen, szociálisan értéktelen, öntömjénező, kivagyiságtól hangos, hogy csak arra tudok gondolni, tán megborult az elméje. Lassan ő maga is azt hiszi, hogy ha a pápa még nem is, de tán az Úr hamarosan leborul elé” – közölte a Bors Szentpéteri Csilla felháborodott szavait.

Mága Zoltán kolléganője kritikus megjegyzésére a Facebook oldalán reagált:

Mága Zoltán„Úgy láttam, néhány emberben megütközést keltett egy bejegyzésem, amelyben magánrepülőgépen utazva megérkezem egy repülőtérre, ahol újságírók hada fogad. Nos üzenem azoknak, akik rosszallásukat fejezték ki: a felvétel egy videoklip részlete, amelyet a Hegedűvel a világ körül címmel indított turnésorozatom alkalmából készített az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb televízió-társasága… A videoklip részletével szerettem volna példát mutatni, erőt adni a hátrányos helyzetből induló cigány és nem cigány fiataloknak, gyermekeknek, hogy szorgalommal, kitartással ők is elérhetik, megélhetik álmaikat. Van kiút, mert tanulással bármit elérhetnek, egyforma eséllyel indulhatnak az életben…Azoknak, akik csámcsognak, vagy becsmérelnek, csak annyit üzenek: a felebaráti szeretet tanítását figyelembe véve cselekedjenek Isten útmutatására, és akkor szebb és jobb lesz a világ a környezetükben. És így majd lelkük is megszépül” – írta Mága posztjában, amelyre több száz komment érkezett rajongóitól. Fotók: magazoltan.hu, szentpetericsilla.com)

Hozzászólások