Súlyos sérülést szenvedett a csinos műsorvezető

Hónapokig tart Pordán Petra gyógyulása

2015/05/28

Pordán Petra súlyos sérülést szenvedett az általa (is) vezetett műsor forgatásán. A csatorna információi szerint a legújabb „angyal” magát okolja az izomrost szakadás miatt. Előreláthatólag hónapokig is eltarthat a gyógyulása.

„A legutóbbi forgatáson a súlyemelést próbáltuk ki a csajokkal, alaposan bemelegítettünk, majd felkerültek a súlyok a rúdra, húsz kilót kellett kinyomnom” – mondta Petra, aki a forgatáson nem érzett semmi különöset.

Este, lefekvés után tört rá a fájdalom, méghozzá elementáris erővel: „Szteroid injekciót és fájdalomcsillapítókat kaptam, de így sem tudtam napi 2-3 óránál többet aludni. Ez így ment több mint egy héten keresztül, napi 24 órában fájt a hátam. A sportorvos kineziológiai tapaszokat javasolt és kimondta, hogy izomrost szakadást szenvedtem. Szerencsére a tapaszok használnak, a kialakult ödéma is egyre kisebb, de valószínűleg még három hónap kell a teljes gyógyuláshoz” – magyarázta Petra, aki minden héten más sportággal ismerkedik Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura társaságában.

pordanpetra

„Elképzelhető, hogy rosszul melegítettem be, de az is, hogy már korábban megsérült a hátam. Alapszinten hamarosan újrakezdhetem a sportolást, de úgy érzem, egy darabig nem leszek komoly ellenfél Tücsi és Laura számára” – mondta a SportKlub „angyala”.

Petra korábban meztelenre vetkőzve sokkolta az embereket, de félreértés ne essék! Jó ügy érdekében tette mindezt. Kattints a fotókért!

pordanpetra

Olvass még Pordán Petráról!

Hozzászólások