Súlyos viták az X-Faktor zsűrijében

Alföldi és Stohl összetűzésbe került a továbbjutók miatt

2014/10/13
Súlyos viták az X-Faktor zsűrijében

Alföldi és Stohl összetűzésbe került a továbbjutók miatt

Hosszú idő után visszatért Stohl András az RTL Klub képernyőjére, az X Faktor zsűritagjaként, Alföldi Róbert zsűrielnök mellett, mint az egyik mentor-segéd. Kettejük munkája nem volt felhőtlen, komoly vélemény különbségeik voltak az egyes szereplők teljesítményét illetően, amelyet éles vitában ki is fejtettek.

Más-más fotóra mutattak, amikor arról volt szó, hogy ki kerüljön az élő show-ba és ebből komoly vita kerekedett.

“Nem segítek neked tovább” – mondta Stohl András, amikor már a sokadszor különbözött a véleményük. Alföldinek a három Ricsi: Szabó Richárd, Nagy Ricsi és Borbély Richárd volt a favoritja, Stohl viszont más versenyzőt juttatott volna tovább az élő show-ba. Különböző véleményük komoly vitához vezetett.

fotó: www.life.hu
fotó: www.life.hu

“Egy fiatalemberről nagy vita volt köztünk, akkor nagyon mérges voltam rá. Én mást szerettem volna, mint akit ő beválasztott” – mondta később a vitáról Stohl András.

Alföldi Róbert a három Ricsit juttatta tovább.

“Szabó Richárd volt rám a legnagyobb hatással a belső őszinteségével” – nyilatkozta Alföldi Róbert. “Nagyon erősen megrendített a világ felé való szorongó, naiv tisztasága. Nagy Ricsi igazi, érett férfias hang, muzikalitás, nagy belső tartással és főleg kitartással. Fontos üzenet, hogy valamit ne adj fel, hanem dolgozz még keményebben, és akkor az előbb vagy utóbb, de összejön. Borbély Richárdnak pedig erős színpadi jelenléte van, nagy hangi tehetség, és jól bírta a kiképzést. Pontosan megértette, amit nem túl kedvesen mondtam neki, és nagyon rövid idő alatt látszott az elhivatottság, és az, hogy rájött, hogy nagy volt a mellény. Nagy öröm volt látni, hogy valaki nagyon megért valamit, és képes arra, hogy önmagát túllépje” – indokolta a döntését Alföldi Róbert.

A jelenlegi új szabályok szerint van egy un. „tiszta lap”, amelynek értelmében a mentorok plusz egy tehetséget választhatnak, akik közül egy az élő show-ba kerülhet a nézők szavazataival. Alföldi Róbert Benjinek adta meg ezt a lehetőséget. (forrás: Blikk, fotók: life.hu)

Hozzászólások