Supermodel of the Year 2014 nyertesének fotózásán jártunk

Meseszép helyszíneken fotózták a modellt

2014/07/22

A Supermodel of the Year 2014 döntősét Dorogi Vivient több ezer modell közül válogatta ki a szakmai zsűri. A Fashion Streeten megrendezett gála döntőjét egy fotózás követte, ahol Vivienről készültek képek, amik elindíthatják a lány hazai és nemzetközi modellkarrierjét. Viviennek bár ez volt az első fotózása, mégis nagyon élvezte, hogy egy profi csapat segítségével teljesen átalakult. Viviennel és a képek fotósával, Korcsog Zoltánnal készítettünk interjút.

RC News: Szerinted miért Vivien nyerte meg a Supermodel of the Year 2014 modellversenyt?

Korcsog Zoltán: Vivi nagyon jól mozog a kifutón és jól mutat a kamera előtt is, ez egy modellnél nagyon fontos. Az, hogy ezer arca legyen és minden helyzetben megállja a helyét szintén kiemelkedő. Úgy éreztem, hogy sok mindent ki lehetett és lehet belőle hozni.

4
RC News
: Ezen a fotózáson milyen képek születtek?

Korcsog Zoltán: A szolidan elegánstól a vad képekig mindenféle képet készítettünk. Úgy próbáltam leszervezni és végigcsinálni a fotózást, hogy ezer arcát megmutassam a modellnek. Az elején egy kicsit nehézkesen ment a dolog, de később belejött Vivien is, és már minden flottul ment.  Már szinte nem is kellett instruálnom, hogy mit csináljon, ment minden magától, a végén már szépen pózolt. Egy különleges helyszínen is fotóztunk ,a Fashion Streeten, a Deák Palota tetején megtalálható Pop Up Lounge-ban, amiről elmondhatom, hogy szinte a város teteje. Gyönyörű képek születtek itt is!
Több szettet fotóztunk, sok különleges tervezésű ruhával, amelyek az elegánsabb vonalat képviselték és természetesen volt egy extrémebb szett is, bőrruha például. Parókákat is ráadtunk a modellre, ezzel színesítve a fotókat.

3

RC News: Mennyire érzed létjogosultságát Magyarországon a modellfelfedező versenyeknek?

Korcsog Zoltán: Jó lenne, ha nem a szépségkirálynő választások felé mennénk el, mert nagyon sok és tehetséges fiatal lány van, aki alkalmas modellnek. Vivien arcát és kisugárzását külön kiemelném. Adottságai is megvannak, hiszen elég magas, vékony. Még van mit tanulnia, de már most nagyon szépen mozog a kifutón és a kamera előtt is.

Természetesen a Supermodel of the Year 2014 nyertesével, Dorogi Viviennel is készítettünk egy interjút élete első komolyabb fotózásáról.

RC News: Hogy érezted magad a fotózáson?

Dorogi Vivien: Ez volt az első komoly fotózásom, nagyon jól éreztem magam. Profi volt a stáb és gyönyörűek a helyszínek, nagyon köszönöm mindenkinek a munkát! Meleg volt, de ez sem volt akadálya annak, hogy szuper képek szülessenek.

2

RC News: Mi egy jó modell legfontosabb tulajdonsága?

Dorogi Vivien: A kitartás és szorgalom nagyon fontos. Természetesen az is lényeges, hogy egy modell mögött megfelelő ügynökség álljon. Én beleadtam mindent, próbáltam a maximumot kihozni magamból. Az elején nehezebben ment, de a végén már berögzültek a mozdulatok és a verseny végére már nagyon magabiztos voltam. Talán ez hozta meg nekem a győzelmet.

5

RCNews: Mik a további terveid? A modellkedés melyik területével szeretnél foglalkozni?

Dorogi Vivien: Nagyon jó az esélyem arra, hogy továbblépjek ebben a szakmában. Szeretném külföldön is kipróbálni magam, hogy ott hogyan állom meg a helyem. Nagyon szeretnék magazinfotózásokon részt venni, de a kifutózás is nagyon tetszik. Remélem, hogy pár év múlva ismert és elismert modell leszek!

A stáb:
Fotó: Korcsog Zoltán
Mesterfodrász/hajszobrász: Losonczi Gábor
Smink: Geyer Zsuzsanna
Ruha: Zóka Tibor Couture Boutique
Főszervező: Medgyesi Judith
Helyszín: Nádor Terem és Deák palota/Popup Lounge Bár

Hozzászólások