A Supermodel of the year 2014 következő esélyese: Lelle

Június 28-án kiderül, ki lesz a Supermodel of the year 2014 győztese

2014/06/19

Ahogy azt korábban már láthattátok, a Supermodel of the year castingja lezárult. A szervezők kiválasztották azt a 10 szerencsés versenyzőt, akik részt vehetnek a június 28-án megrendezésre kerülő gálaesten, ahol az is kiderül, ki az év hazai supermodellje, és kié lesz a hatalmas értékű fődíj.

Tegnap Juhász Szilárdot láthattátok a 10 döntős közül, ma pedig a 20 éves Lellét ismerhetitek meg, aki szintén továbbjutott a hazai szupermodell verseny szakmai zsűrijének rostáján.  

 

10276330_10201881895751539_1468842380_nSzámomra fontos az, hogy megtaláljam az egyensúlyt és az arany középutat a kötelességeim és a szórakozás között. A családomban mindenki echte értelmiségi: édesanyám belgyógyász-háziorvos, édesapám mérnök illetve egyetemi docens, a bátyám pedig közgazdász. Én is az orvosira készültem a gimiben, de végül beláttam, hogy mégsem ez az én utam. Az emberek gyakran mondják rám, hogy én vagyok a család úttörője, mivel teljesen más vizekre eveztem eddig. Jelenleg magánórákat adok angolból és németből. Elkezdtem tavasszal hostess munkákat is elvállalni, amiket szintén szoktam élvezni, mert számomra nagyon fontos az, hogy emberekkel legyek körülvéve.

A modellkedés ötlete már 13-14 éves koromban felmerült, amikor – mint minden lányhoz – odajöttek hozzám az utcán, hogy van-e hozzá kedvem. Elmentem egy “modelltanfolyamra” (utólag nem igazán nevezném így), utána hívott is 1-2 fotós, de a szüleim nem akarták, hogy 18 éves korom előtt ezzel foglalkozzak, mivel a tanulás az első. Aztán tavaly egy buliban megismerkedtem egy lánnyal, aki azóta nagyon jó barátnőm lett, és ő mondta egyből, hogy “Lelle, miért nem modellkedsz?!” Végül ő adta meg nekem a végső löketet, hogy ezt a kört talán érdemes még egyszer lefutni.

Most kezdenek beindulni a dolgok, kellett itt is egy kis lefutási idő, sokan hiszik azt manapság, hogy itt minden egyik napról a másikra megy. A modellkedés szerintem attól szép és nehéz, hogy félig színészet, ugyanis a modell mindig más és más szerepekbe bújik bele egy-egy fotózás során, ami engem rettentően vonz. Nekem ez az év erről szól: magamat megmérettetni, de szeptembertől én is megyek az egyetemre, az ELTE-re, társadalmi tanulmányok szakra.”

Hozzászólások