A Supermodel of the year 14 éves versenyzője

A modellkedés segít leküzdeni a rossz emlékeket?

2014/06/20

Ahogy azt korábban már láthattátok, a Supermodel of the year castingja lezárult. A szervezők kiválasztották azt a 10 szerencsés versenyzőt, akik részt vehetnek a június 28-án megrendezésre kerülő gálaesten, ahol az is kiderül, ki az év hazai supermodellje, és kié lesz a hatalmas értékű fődíj.

Juhász Szilárd és Gajdos Lelle Valéria után Hásper Dominikát is megismerhetitek.

IMG_6922

“Az iskolán, tanuláson kívül több mindennel foglalkozom. Elsősorban imádok zongorázni, 7 éve tanulom és idén szereztem meg az alapfokú művészeti végzettséget. Ezen kívül kedvencem a festés, rajzolás és mivel zenetagozatos osztályba jártam, énekelni is nagyon szeretek.

Általános iskolában legtöbbször magasságom, hosszú karjaim, lábaim miatt csúfoltak a gyerekek – emiatt sok megaláztatás ért. Szomorúan gondolok ezekre az évekre. Majd, ahogyan kezdtem lelkileg is „kikupálódni” – elhatároztam változtatok mindezen. Szeretném megmutatni, kicsit példát is állítani a fiataloknak, akik hozzám hasonló kellemetlen élményeket éltek át a magasságuk miatt, hogy nem kell elkeseredni. A szépség, ami belülről fakad, látszik az emberen, ne veszítsék el önbizalmukat.

Nagyon szeretnék helytállni a kemény munkával, kitartással járó modellkedés világában. Az utazás és csillogás, új emberek megismerése, új barátok szerzése, hogy mi történik a színfalak mögött – úgy gondolom minden kezdő modellt vonz, bevallom engem is. A legfontosabb viszont, hogy magamnak bebizonyítsam és elhiggyem, hogy értékes vagyok!”

Hozzászólások