Suttogj a sötétben

Végykeltő sikolyok

2015/10/26

Széles skálán mozog az az inger, amit az ember szex közben befogadni képes és szeret. Vannak, akik a teljes némaságra esküsznek, mások a Holdat is leüvöltenék az égről. Szerintem csak suttogj, ne üvölts, de azt is kéjesen tedd.

A szex leginkább két ember magánügye, így nehéz megvitatni azt a kérdést, mi zajlik a négy fal között. Nincs olyan, amire egységesen azt mondhatnánk, hogy ez így jó, vagy úgy rossz. Jó esetben a két szerető képes rá, hogy megbeszéljék egymás között, kinek mi esik jól, nem kell oda harmadik fél, aki beléjük diktálja a gondolatot. Azonban odáig mégis csak elmerészkednék, hogy egynéhány iránymutatással mondjuk úgy, irányba állítsam a kóborlót.

A szex két lélek találkozása. Összefonódása a testnek, de nem pusztán testiség. Van úgy, hogy nem kell más, csak szex, de annak is inkább lelki okai vannak. Mert fáradt vagy, mert dühös, mert stresszeltél egész nap. Mert levezetsz vele, mert régen csináltad, mert kell a hódítás. Vagy vágyhatsz arra, hogy szeretkezz, azzal, akihez sietsz haza munka után. Mert szerelmes vagy, mert kívánod, mert egész nap rá gondoltál. Mert boldog vagy, mert elégedett, mert cikáznak benned az érzések. Még ha furcsán is hangzik, de szerintem igenis léteznek a szexnek fokozatai. Függ a miértjétől, a lelkiállapottól, a testi szükségletektől.

seductive woman in the arms of a man

Ha együtt vagy valakivel, arra a néhány hosszú percre összekapcsolódtok. Mindkét agyban kémiai reakciók sokasága zajlik le. Mindketten éreztek, akartok valamit. Fontos a jelenlét, de kell, hogy egy pillanatban képes legyél elkattanni. A szenvedély tüze mindent áthat, a másik mozdulatai, csókjai, a torkából feltörő hangok ugyanúgy elvisznek az úton, amire az elején együtt léptetek. De amilyen vágyfokozó tud lenni a hang, olyan romboló is.

Ne a pornófilmek sikolyait vedd alapul, mert senki sem kíváncsi arra, mit tanultál meg. Ha úgy vonyítasz az ágyban, mint akinek feltett szándéka, hogy a hallottakat betűről betűre kiüvöltse magából, az inkább emlékeztet egy teátrális közösülésre, mint finom meghittségre.

Tested apró, szusszanásnyi nyögései képesek olyan vágyat ébreszteni, ami totálisan felizgatja a másikat. Lehet markáns, gyengéd, halkan elcsukló, erőszakos, igazán vadul kiszakadó, a lényeg mindig ugyanaz: visszacsatolás a másik számára, hogy mennyei, csodálatos élményben van részed, amit neki (is) köszönhetsz. És hidd el, a tested tánca tökéletes összhangban van a szuszogásoddal. Nincs rá szükség, hogy olyan hangokat üvölts a nagyvilágba, amik oda nem illőek. Vagy azért, mert tőled sem eredeti, vagy azért, mert zavarba ejtően mást mutatsz.

Couple kissing and hugging on the bed in bedroom

Suttogj, mondj a fülembe halk szavakat. A nyelved érintése, a finom levegő, ami végig simogatja a fülemet, mikor fölém hajolsz és nyakamba hajtod a fejedet, a halk kéj, amibe beleborzongok, segít, hogy mindig közelebb érezzelek magamhoz. Kényeztesd ezt az érzékelőmet is, mert szükségem van rá, hogy tudjam, mennyire élvezed, hogy átölel és magába fogad a forróság. Szeretgesd meg és elégítsd ki az agyamat is, aminek hálóin keresztül a szívemhez is eljut a mámoros boldogság. Legyél a sóhaj, ami feltör a torkomból, a vad szenvedély, a szűnni nem akaró vágy, ami holnap újra magáévá tesz.

Hozzászólások