Suttogj még nekem

Telefonszex és egyéb mohóságok

2015/05/08

Szereted a pikáns helyzeteket? Kész vagy feldobni valamivel a kapcsolatotokat? Vagy már eleve szükség van bizonyos praktikák bevetésére a távolság miatt? Használd a hangodat, suttogj bele a telefonba, küldj szexi képet, töltsétek ki a másik hiányából eredő űrt!

Legyen az a távolság, vagy a rengeteg elfoglaltság, bizony előfordulhat, hogy napokig, vagy akár hetekig nem látjátok egymást a kedveseddel. Ilyenkor is be tudsz vetni néhány olyan trükköt, amivel izzásban tarthatod a kapcsolatodat! Ennek akkor sincsen akadálya, ha közel vagytok egymáshoz, de nem akarod hagyni lankadni a szexualitást kettőtök között!

Szexi fotók

Dobj egy forró képet a párodra napközben, tuti, hogy leesik az álla! Persze előre szólunk, hogy csak óvatosan! Bátran küldhetsz  pikáns, vagy buja fotókat a hálón keresztül, de arra azért ügyelj, hogy jó esetben ne látszódjon az arcod rajta. Ő tudja, hogy tőled érkezett, másoknak viszont semmi köze hozzá. Elég egy szexi dekoltázs, egy sokat sejtető kigombolt nadrág, de lehet akár fehérneműs kép a popsidról! A lényeg, hogy alig bírja kivárni, mire újra láthat és igazán magáévá tehet! Szólok, hogy a lányokra ugyanolyan erotikusan hat egy dögös bicepsz, vagy megvillantott feszes has, mint a fiúkra a hosszú combok, vagy kivillanó váll. Ugyanígy mehet egy csábos nézés, apró részlet a szádról, tuti, hogy lázba hozod a másik felet!

telefonszex

Telefonszex

A legjobb, ha otthon, a négy fal között, kényelmesen elhelyezkedve az ágyon rácsörögsz távol lévő partneredre. Sokan, akik egymástól több száz, vagy akár ezer kilométerre vannak, ezzel tartják életben kapcsolatukat. Persze mondhatnánk, hogy olyan, mint zokniban fürdeni, de azért mégsem. Igaz, ha kellően felhúzod a partnered, akkor ne lepődj meg, hogy legközelebb, amikor találkoztok, az lesz az első dolga, hogy falhoz vág és leteper! Bár, ha belegondolunk ez volt a cél. És, hogy miket suttogj a kagylóba? Ne legyél zavarban, kezd el szóban levetkőztetni párod, cikázz végig a nyelveddel a testén, legyél érzéki és mondd el, hogy éppen mit csinálnál vele. Ha igazán beleéled magad, már a hangod suttogása és rekedtsége is kifejezetten izgatóan hat a másikra.

Meglepő akció lehet pároddal szemben, ha napközben, a munkahelyén csíped el. Először biztos zavarba fog jönni, ráadásul nemcsak a meglepettségtől, hanem valószínűleg a helyzetre való tekintettel sem tud majd válaszolni neked. Különösen lázba hozhatod, ha elbúgod neki a telefonban, éppen mire vágysz tőle, és ő kéjes örömmel fogja teljesíteni a kívánságaidat este. Ha napközben felhúzod, biztos lehetsz benne, hogy alig várja majd, hogy este együtt legyetek!

telefonszex (2)

Webkamera

Eggyel emeltebb szint, hiszen itt mindent bele kell adnod, hogy igazán szexis legyél párodnak. Ha elkezditek szóban, akkor néhány szexuális tartalmú gondolattal tudjátok igazán felhúzni egymást. Vegyél fel egy szexi fehérneműt, vagy könnyű ruhácskát, amit a párod szépen, virtuálisan lebontogathat rólad. Férfiként lazán legyen rajtad egy ing, egy farmer, a többit megoldod. Mintha csak egymás mellett lennétek, suttogj valami igazán vadítót a kamerába, mire vágysz, mit tennél te a másikkal, hol akarsz hozzáérni és kérd meg, hogy ugyanígy érjen a saját testéhez. A legjobb módja az élvezésnek, ha nemcsak szóban, de tettekben is végrehajtod, amit a másik mondd neked. Nyúlj magadhoz, használj közben vibrátort. A közeg legyen ugyanolyan intim, mintha kettesben lennétek, lehetnek körülötted halvány fények, gyertya és akár egy pohár bor is. Élvezzétek a másik hangját és látványát, igazi kielégülés lehet a vége!

Hozzászólások