A szabadtéri szex alapszabályai


Mire figyelj a szabadban?

2014/09/05

Unod már a hálószobád, és a nappali kanapéja is kevésbé hoz lázba? Vagy egyszerűen csak izgat, a spontán szex? Akkor irány a természet! De azért figyeljünk a részletekre!

sexnature

Megfelelő helyszín

Alapszabály, olyan helyet válasszatok, ahol nem bukhattok le. Egy-egy érzékenyebb lelkületű járókelő feljelentése esetén ugyanis komoly pénzbírsággal kell számolnotok. Ha pedig kiskorú előtt buktok le, még nagyobb a baj! Törekedjetek ezért diszkrét megoldásokra. Az izgalom így is garantált!

Kényelmi szempontok

A testi öröm élményéből sokat veszíthetünk, ha közben szúr a fű, csípnek a bogarak, vagy éppen olyan hideg van, hogy a kezed jégcsappá változik. Gondolkozz előre, és vigyetek magatokkal pokrócot.

lovenature

Folyadékpótlás

Nemcsak a szex fiziológiai szükséglet, de az ivás is. Márpedig egy heves légyott után jól esik pár hűsítő korty. Kiszáradt torokkal nem kellemes hosszú percekig feküdni. ÉS az sem árt, ha az intim tisztálkodás is megoldható!

Védekezés

Érdemes előre felkészülni ezen a téren is, ne az erdő közepén jusson eszetekbe, hogy sehol egy ABC.

love-couple

Tisztálkodás

A folyadékpótlás témakörében már érintettük a kérdést. De az a megoldás sem tökéletes. Készüljetek inkább intim törlőkendővel, papírzsebkendővel és törölközővel.

Hozzászólások