Szabadulnia kellett Hiennek, Dukai Reginának és Oroszlán Szonjának!

Bajban voltak a sztárok

2014/11/17

Falhoz állították a hírességeket:titkos kódok megfejtésével kellett kijutniuk egy szabaduló szobából. Többségük még sosem próbált ilyesmit, egyedül esélyük sem lett volna.

A popsztárok összecsaptak a színészekkel; Hien, Dukai Regina, Kocsis Tibi, Bebe és Tóth Szabi, valamint a Játékszín csapata – Németh Kristóf, Oroszán Szonja, Csonka András és Nagy Sanyi – a szabaduló szoba foglya lett.

A titkos kódokat, elrejtett kulcsokat végül mindnyájan megtalálták, ám a hírességek versenyének csak egy győztese lett: a színészek győztek a szabaduló szoba játékában.

Az RC News elkísérte a sztárokat a nagy küldetésre; Bebe és Csonka András alkalmi stábtaggá is vált, hiszen GoPro kameráinkat magukra rögzítve testközelből mutatták be a küldetést.

November 20-tól a nagyközönség számára is nyitva áll az Időkapu: nincs más teendő, mint előzetesen játszani és regisztrálni az online játékban, így lehet időpontot foglalni a vállalkozó szellemű csapatoknak az élő kalandjátékra. December 14-ig tehát a Westend mellett várja az Időkapu a látogatókat.

Hozzászólások