Szabadulószobává vált az Erzsébet tér

Egyedülálló játékkal mutatkozik be az Aranyélet

2015/10/16

A következő egy hétben mindenki meg fog lepődni, aki az Erzsébet téren jár, hiszen ott épült meg hazánk első, tévésorozat-tematikájú szabadulószobája!

Trendi megoldással üdvözli a HBO legújabb sorozatát, az Aranyéletet. A csatorna a magyar, thrillel elemekkel tarkított családi dráma érkezése előtt egy hétig egy izgalmas szabadulószobába várja azokat, akik szeretik az izgalmakat, és már nem bírják ki november 8-ig a sorozat nélkül.

HBOSzabaduloszoba_Aranyelet_ErzsebetTer (3)

Október 21-ig egy igazi, Aranyéletre hangolt szabadulószoba várja azokat, akik szeretnék jobban megismerni a magyar gyártású pszichodrámát, vagy csak szeretnének kicsit kikapcsolni a mindennapi mókuskerékből. Ebben a szobában, ugyanúgy, mint majd az Aranyéletben, semmi nem az, aminek látszik. A játékhoz a sorozatot ismerni nem kell, a feladatokat anélkül is meg lehet oldani. Nem nehezek, csupán némi rafinéria, vagy baráti segítség kellhet hozzá. Használható a játék közben mindenféle technikai eszköz, vagy okostelefon. Sőt, az igazán leleményesek a közösségi felületek használatától sem riadnak majd vissza.

A játékra 4-5 fős csapatokat várnak a szervezők, és 15-20 percet vesznek igénybe az elgondolkodtató, játékos mégis izgalmas feladatok.

Hozzászólások