Szabó Zsófi anyukája nem bírta tovább

Lánya magánéletéről nyilatkozik

2014/09/12

Súlyos vádak érték Szabó Zsófit: egy hónapja tálalt ki a Jóban Rosszban volt producerének felesége arról, hogyan csábította el a szőke színésznő a férjét, miközben szemtől szemben jó viszonyt ápolt az egész családdal. Zsófi anyukája nem hallgat tovább, elmondja az igazságot, ahogyan ő látta.

Nagy Tamás Grande, a Jóban Rosszban volt producere öt és fél éven át dolgozott együtt Szabó Zsófival a sorozatban, és ez idő alatt nem csak munkatársi, de baráti, végül pedig szerelmi iszonyba is kerültek. A TV2 egykori sztárja azonban főnöke családjával is szoros kapcsolatban állt: feleségével közeli ismerősök voltak, két lánya pedig rajongott érte. Jozefin szerint egy évig az orra előtt folytattak viszonyt.

Szabó Zsófi és édesanyja, Pálma

A közelmúltban az RTL Klubhoz igazolt színésznő édesanyját nagyon megrendítették az ex-feleség szavai, szerinte ugyanis ő hagyta el Nagy Tamást.

„Nagy Tamás életében sorsdöntő változás állt be. A felesége elköltözött otthonról. Magyarán faképnél hagyta a férjét. Ezután Tamás és Zsófi egyre több időt töltöttek együtt a munkahelyükön kívül, már csak közös barátaik miatt is, mivel mindketten jó viszonyt ápolnak a Hajdú családdal. Eltelt egy év, Tamás és a lányom közben barátok lettek, és így lett a barátságból szerelem. De hangsúlyozom, Tamás ekkor már régen egyedül élt, nem ő hagyta el feleségét Zsófiért, hanem miután őt elhagyták, találtak egymásra Zsófival – nyilatkozta a színésznő anyukája, Pálma a Storynak, aki maga is megszerette a producert, hiszen sok időt töltött vele és a lányával.

Nagy Tamás megcsalt felesége azonban egészen másképpen emlékszik a történtekre. Nem tagadja, hogy a producer rengeteg munkája miatt hullámvölgybe került a kapcsolatuk, ám ő végig azon volt, hogy megoldják a problémáikat.

Egy ideig próbáltuk menteni a menthetőt… Válni Tamás akart, amikor Zsófi szakított Berkivel. Akkor mélyen megbántott, olyat tett, amivel örökre mély fájdalmat okozott. Nem bánt meg semmit, nem kért bocsánatot, hanem azt üzente, végre vége. Nem faképnél hagytam – el kellett mennem” – reagált a Storynak Jozefin, aki nem titkolta, mennyire megrázta, hogy Zsófi átverte őt. – „Nekem az okozott mérhetetlen fájdalmat, hogy Zsófi csalt meg engem! Zsófi tudta, látta, hogy mi Tamással összetartozunk, mennyire szeretjük a gyerekeinket. Hogy olyan lány feküdt be az ágyamba, akit előtte beengedtem a házamba, kedveltem, segítettem, akit a gyerekeim szerettek, ha nálunk volt. Hogy a közösségi portálra feltette a közös házunkban készített képeket, míg Tamással a válásunk részleteit egyeztettük.”

Hozzászólások