Szabó Zsófi csatornát vált?

Kilép a Jóban Rosszban sorozatból Betty Tanakis

2014/09/02

Egyes értesülések szerint az RTL Klubhoz igazolt Szabó Zsófi. A csinos sorozatsztárnak mostanában rengeteg mindenen kellett keresztül mennie, és úgy tűnik, karrierjében is változás várható.

A TV2 után az RTL Klubhoz igazolt Szabó Zsófi. A Bors megbízható információi szerint, hosszútávú megállapodást kötött a színésznő a konkurens csatornával. Egyelőre más műfajban próbálhatja ki magát – a Celeb vagyok, ments ki innen című realityben kapott szerepet. De az sem kizárt, hogy a későbbiekben a Barátok köztben is feltűnik majd a szőke szépség.

Meghurcoltatás érte előző kapcsolata miatt, ugyanis a Jóban Rosszban producerével, Nagy Tamás Grandéval kerültek közelebb egymáshoz. A nagy szerelem rengeteg bonyodalmat szült a szerelem elmúlását követően. Zsófi kénytelen volt perelni is, amikor a producer volt felesége kitálalt az egyik bulvárlapnak.

Édesapja halálával is szembe kellett néznie, ami természetesen nem volt könnyű feladat. Teljesen elzárkózott a külvilágtól, és az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, de később inkább egy külföldi utazással próbálta megtalálni a lelki békéjét. Szerencsére azóta talpra állt, újra tartja a kapcsolatot rajongóival és követőivel is.

Szabó Zsófi

Talán így lesz a legjobb számára, ha teljesen új életet kezdhet, egy teljesen új környezetben. Az RTL Klub egyelőre nem adott ki sajtóközleményt ezzel az üggyel kapcsolatban.

képek forrása: Szabó Zsófi Facebook oldala

Hozzászólások