Szabó Zsófi élő műsorban bizonyíthat?

Mélyvízbe dobják a népszerű sorozatsztárt

2014/09/05

Szabó Zsófi Istenes Bence oldalán vezeti majd az X-Faktort? Folytatódnak a találgatások, hogy vajon milyen szerepet szán új munkaadója a színésznőnek. Nagy eséllyel a szombaton induló tehetségkutatóban vesz majd részt Zsófi.

A Bors információi szerint Szabó Zsófi Istenes Bencével próbált az X-Faktor díszletében. A színésznő saját magát buktatta le Instagram oldalán, ahova egy olyan képet posztolt, amin a műsor egyik szerkesztőjével, Verebély Marcellel iszogat.

szabozsofi5
Szabó Zsófi szeptember 3-án posztolta ezt a képet Instagram oldalára.

A probléma azonban többek között az, hogy az élő adások kezdetekor Zsófi még a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban lesz, vagyis a dzsungelben VV Aurelióval, VV Évával és Aleska Diamonddal. Még egyelőre nem tisztázódtak a jövőbeli tervek, az azonban biztos, hogy az RTL Klubnak nagy tervei vannak a szőke szépséggel.

szabozsofi3

A lap információi szerint Csobot Adél felmondott, így az After X műsorvezető nélkül maradt. Az sem kizárt, hogy ezt a szerepet kapja majd meg Zsófi. De ha így lesz, az is ugyanakkora kihívás lesz számára, hiszen egy élő adásban nem az előre megírt és betanult szöveget kell fejből elmondania.

csobot adél

Kolosi Péter, programigazgató az alábbiak nyilatkozta az üggyel kapcsolatban: „Szabó Zsófi kap műsorvezetői feladatokat, de azt megerősíteni nem tudom, hogy ott lesz Istenes mellett az élő show-kban, vagy az After X-ben.”

Hozzászólások