Szabó Zsófi kiborult

Vajon meddig bírja így a dzsungelben?

2014/10/06

Egyelőre luxuskörnyezetben akklimatizálódnak a sztárok, de Szabó Zsófi már most sokkot kapott. Vajon mi lesz vele akkor, amikor már élesben kell „megküzdenie” a dzsungel lakóival?

szabó zsófi nagy

Ma kezdődik a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik szériája. Íme a dzsungel lakói: Szabó Zsófi, Gáspár Laci, Bea asszony, Bárdos András, Aurelio, VV Éva, Aleska Diamond a volt pornószínésznő Bódy Sylvi modell, Molnár Andi táncosnő, Fördős Zé gasztroblogger, Nyertes Zsuzsa színésznő, Cooky, a Music FM műsorvezetője, Novák Angéla transzszexuális előadóművész, valamint Krasznai Tünde, Puskás Peti és Bunyós Pityu, akik az énekesi vonalat képviselik. Sportolók közül Erdei Zsolt Madár, Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető és Dudás Miklós világbajnok kajakozó nézhet szembe a félelmeivel, de a celebek közt lesz még Hevesi Krisztina szexuálpszichológus is

Celeb vagyok

A hírességek ideiglenes lakhelyük a Dél-Afrikai Köztársaságban található Kruger Nemzeti Park lesz, ahol nem csak olyan afrikai betegségekkel találkozhatnak, mint a malária, de vadállatok is könnyedén meglephetik a dzsungelben tanyázó celebeket. Szabó Zsófi éppen ettől borult ki a napokban.

A versenyzők megismerhettek egy rendkívül veszélyes fajjal, a halálos mérgű mambával – Zsófi és Aurelio teljesen kiakadt.

„Alapvetően természetközeli ember vagyok, szeretek nagy túrákat tenni a szabadban. Ilyen veszélyekkel azonban sosem találkoztam még. Most kezdem felfogni, hogy ezekkel a kígyókkal tényleg összefuthatok” – vallotta be aggodalmát a Jóban Rosszban egykori színésznője a Borsnak.

„Nem tudom, hogy fogom megállni, hogy ne ordítsak vagy fussak el azonnal, ha meglátok egy ilyet. Pedig azt mondták, ez tilos” – a pókfóbiás valóságshow hős sem rejtette véka alá érzéseit.

Ezek a vadállatok várnak a celebekre…

Hozzászólások