Szabó Zsófi kilépett a Jóban Rosszban sorozatból?

Bettyként elbúcsúzott rajongóitól a színésznő

2014/06/26

A rajongók már évek óta Betty Tanakisként láthatják a színésznőt hétköznap esténként a Jóban Rosszban című sorozatban. Szabó Zsófi áprilisban elvesztette édesapját, Szabó Gyulát, a Nemzet Színészét. Emiatt, érthető módon, sokáig nem lehetett hallani felőle, de a hosszú hallgatás után megtöri a csendet.

Teljesen felfordult Szabó Zsófi élete. Édesapja halála után kiderült, hogy párját, Nagy Tamás Grandét, mint a sorozat producerét, kirúgták. A stabilitás ilyen szintű megszűnése már túl sok volt számára, ezért hazaköltözött szülői házába, és felmondott munkahelyén, amit nem fogadott el azonnal a TV2, így még tovább forgatta a börtön jeleneteket és a bántalmazott nő szerepét – írja a Blikk.

szabozsofi
Szabó Zsófi

Facebook és instagram oldalán egy képpel, és az alábbi szöveggel búcsúzott Szabó Zsófi a sorozattól, illetve köszönte meg a rajongók figyelmét: “Utolsó forgatási nap. Lezárult egy időszak. Tiszta szívvel,előre Köszönöm Nektek!”

Vasárnap azonban részletes, vágatlan interjúban is beszámol Hajdú Péternek többek közt arról, hogy hogyan élt az elmúlt időszakban, valamint arról is, hogy miért döntött úgy, hogy kilép a sorozatból.

Nem érdekelt, hogy süt a nap, nem vittem el a kutyámat sétálni, nem öleltem meg a párom. Nem érdekelt semmi, és akkor azt gondoltam, hogy ennek mi értelme van? Akkor nekem meg kéne halnom…”

Hozzászólások