Szabó Zsófi lép Palvin Barbi helyére

A színésznő egy világmárka arca lesz?

2014/07/28

A Jóban Rosszban sztárját barátnője, Sarka Kata hozta össze a sikeres vállalkozóval. Szabó Zsófi jelenleg Norvégiában van, de előtte üzletet kötött Gattyán Györggyel. Új lehetőségek nyíltak meg a színésznő előtt.

Sarka Kata mesélt a Borsnak arról, hogy hogyan hozta össze barátnőjét a sikeres üzletemberrel. A fiatal anyuka már egy ideje üzleti kapcsolatban áll Gattyán Györggyel, így nem volt nehéz összehozni a megállapodást.  „Élő együttműködésem van az Il Bacio di Stilével, és természetes volt számomra, hogy ha valakit ajánlanom kell, akkor Zsófi lesz az. A közönségtalálkozó kiválóan sikerült, szerencsére sokan eljöttek.”

szabozsofi2

Szabó Zsófi nagyon boldog volt, hogy felkérték erre a „szerepre”, ugyanis ő népszerűsíti a vállalkozó Andrássy úti üzletházában, az Il Bacio di Stilében nyílt boltot.:  „Megtisztelő, hogy rám gondoltak, különleges érzés egyedi ruhák és kiegészítők márkájához adni az arcomat és a nevemet. Gyönyörű darabok van­nak az üzletben, amelyekre nemcsak a shoppingolással egybekötött közönségtalálkozóra eljött lányok, de még én magam is rácsodálkoztam. Minden rendkívül elegáns és kifinomult itt.”

Kiderült, hogy Zsófi nem adta ingyen magát – nyilvánvalóan… A lap felkeresett egy menedzsert, aki elárulta, mennyit kereshet egy híresség az ilyen típusú munkákkal.

„Három-négyszázezer forint között mozog a fizetendő összeg egy Szabó Zsófi-kaliberű sztár esetében. Körülbelül két órát kell eltöltenie az eseményen, beszélget a résztvevőkkel, fényképezkedik és aláírást oszt.”

Gattyán Györgynek azonban más tervei is vannak a gyönyörű színésznővel. Szabó Zsófi nem csak az üzleti életben kapott új kihívásokat, ugyanis a Jóban Rosszban ma esti adásában amellett, hogy megválik hosszú fürtjeitől, ruha nélkül is megjelenik a képernyőn.

“Az elmúlt fél év hatalmas kihívás volt számomra. Betty történetével olyan színészi kihívások elé állítottak, amiért mindig hálás leszek. Fantasztikus színésznőkkel játsszuk a börtönsztorit, aminek az egyik legerősebb momentumai a hétfőn adásba kerülő jelenetek, amelyek egyikében a hajamat is levágjuk. Rengeteget dolgoztunk rajta, igazán érzékletes anyagot vettünk fel.”

Hozzászólások