Szabó Zsófi menekült az édesanyjától

Minden fiút elmart mellőle

2015/04/02

Szabó Zsófi egyszer úgy aposztrofálta magát, mint az új Liptai Claudia. Bátor kijelentés volt ez egy olyan bakfistól, mint ő, de abban az egyben egyet érthetünk vele, hogy nagyjából ugyanannyit szerepel a címlapokon, mint a népszerű műsorvezető. Ám most az is kiderült, hogy ez minek köszönhető.

Bár jelenleg nincs a képernyőn, egy hirtelen hosszúra nőtt hajjal, vagy egy családi sztorival azért sikerül Zsófinak elevickélnie a celebek sorában. Mióta véget ért az X-faktor nem halmozzák el ajánlatokkal, így több ideje marad a családjára. Ez most elsősorban a csajos felét jelenti, hiszen testvére, Gyuszkó, Londonban él, édesapját pedig, a nemzet színészének választott Szabó Gyulát tavaly veszítette el, hosszú betegeskedés után. Ezután költözött haza édesanyjához, akivel viharos viszonyáról most a hot! hasábjain mesélt.

Szabó Zsófi + anyuka

A mindig királylánynak nevelt Szabó Zsófi most lerántotta a leplet a családi idillről. Állítása szerint sokkal inkább akarta az édesanyja, hogy híres színésznő legyen belőle, címlapokon szerepeljen, balettozzon, mint ő. Sőt, ha az anyja arra nem méltónak találta egy udvarlóját, akkor attól erőnek erejével szakította el. “Nem mindig voltunk jóban, tizennyolc évesen miatta költöztem el” – árulta el a magazinnak. “Megküzdöttünk azért, hogy most ez működjön. Mindketten nagyon erős személyiségek vagyunk, gyakran egymásnak feszültünk. Anya sokkal jobban beleszólt az életembe, mint azt szerettem volna. Diktátortípus volt, kevésbé tolerálta a kívánságaimat, mindig a csillogás felé tolt, pedig nem az volt az álmom, hogy címlapokon szerepeljek.”

Pálma asszony ki is mondja, hogy eleinte a lovaglást sem akarta engedni a lányának, de mára azért belátta, hogy a színészet, műsorvezetés és Zsófi szenvedélye képes együtt működni, viszont fontos, hogy több lábon álljon. Sőt, azt is vállalja, hogy szétválasztotta őket egykori szerelmével, amikor Szabó 18 évesen beleszeretett egy lovas fiúba, akivel össze akarta kötni az életét.

Állításuk szerint azóta rendeződött a viszonyuk, de Szabó Zsófi sokat szenvedett az édesanyja mellett.

Hozzászólások