Szabó Zsófi mindent elárul új szerelméről!

Beteljesült az álma

2015/08/27

Szabó Zsófi eddig titkolózott, de most már világgá kürtöli: nagyon szerelmes! Párjával lassan fél éve él boldog kapcsolatban, úgy érzi: egyenesbe került.

A szőke műsorvezető-színésznő kedvenc sportjának, a lovaglásnak köszönheti, hogy megtalálta a nagy Ő-t. Bár már közel tíz éve ismerik egymást, hosszú kihagyás után egy versenyen találkoztak újra.

Szerelmes vagyok! Nagyon! Tinédzserkorom óta ismerjük egymást, azóta, hogy benne vagyok a lovassportban. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy legalább tíz éve. Versenyeken találkoztunk mindig, nagyon jóban voltam a testvérével is, aki szintén díjugrató, no meg a családjával. Egy verseny alkalmával ismét találkoztunk, régi ismerősként köszöntöttük egymást. Így kezdődött minden… Pont a megismerkedésünk előtt pár nappal megálmodtam magamnak egy fiút. Valójában minden, ami ő, azt kívántam. Aztán amikor találkoztunk, azonnal eszembe jutott, hogy te jó ég, én pont egy ilyen fiúra vágytam!” – mesélte lelkesen a hot! magazinnak Szabó Zsófi.

Ma címlapot fotóztunk :)

Posted by Szabó Zsófi oldala on 2015. augusztus 25.

Ő olyan, aki a saját dolgaival és a családjával foglalkozik. Nem érdekli, hogy kit látott a tévében, ki milyen nagy sztár. Semmilyen külsőség nem foglalkoztatja. Neki én nem Szabó Zsófi voltam a tévéből, hanem Szabó Zsófi, akit tíz éve ismer. Próbáltam titokban tartani ezt a szerelmet, nem akartam, hogy meglássanak, így szerencsére elég későn derült ki, hogy együtt vagyunk. Végre boldog lehetek! Már elég rég óta egyedül voltam, itt volt az ideje a boldogságomnak! Úgy érzem, hogy a munkámat és a karrieremet illetően egyenesben vagyok, mostanra a párkapcsolatommal is ez a helyzet. Jó, hogy egyensúlyba került végre ez a két dolog” – tette hozzá a szőkeség. 

Olvass még Szabó Zsófiról!

Hozzászólások