Szabó Zsófi nem marad egyedül?

2014/11/27

Egyetlen pillanatra sem hagyják magára barátai Szabó Zsófit: bár vannak olyan pillanatai, amikor legszívesebben magára zárná az ajtaját, mindig akad valaki, aki segít átvészelni a nehéz időszakot.

Zsófi és az örökbefogadott keresztgyerek (Fotó: Facebook)
Zsófi és az örökbefogadott keresztgyerek (Fotó: Facebook)

Minden emberrel előfordul, hogy még felkelni sincs kedve, nem hogy másokkal találkozni. Így van ezzel Szabó Zsófi is, aki sokszor inkább egyedül maradna és magában rendezné el élete ügyes-bajos dolgait. Ám a népszerű színésznő sosem marad magára teljesen, mert mindig van valaki, akire számíthat.

„Nagyon sok jó ember van körülöttem, és nagyon fontos, hogy ha az ember bármennyire is egyedül akar lenni, és bármennyire is azt mondja, hagyjatok és ne gyertek ide, mindig kopogjanak… mert a kopogás az megnyugtat. Tudod, hogy ott van valaki és kopog, még ha nem is engeded be” – posztolta a rajongói oldalán Zsófi.

A színész-műsorvezetőnek egyébként sincs ideje arra, hogy magába forduljon, hiszen azt a kellemes feladatott vállalta magára, hogy olykor legjobb barátnője, Sarka Kata gyermekeinek pótmamája lesz. Így néha Zsófi jár a kicsikért az oviba, sőt, amellett, hogy Dávid „igazi” keresztanyukája, még a család kutyáját is keresztgyerekének fogadta.

Hozzászólások