Szabó Zsófi óriási gázsit kapott?

Állítólag napi fél millióért koplalt....

2014/10/22

Szabó Zsófi majdnem egy lakás árát megkereste a dzsungelben, cserébe a pár hetes koplalásért és némi rettegésért. 

Kiderült, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! reality show szereplői átlagosan napi félmilliót keresnek a másfél-két hetes koplalással a dzsungelben valamint azért, hogy rémisztő, sokszor kimondottan gyomorforgató bátorságpróbákon kell, illetve kellett helytállniuk. 

Az első szériában Szabó Zsófi, Erdei Zsolt és Gáspár Bea a legjobban fizetett celeb, akik fejenként állítólag, 6-7 millió forintot vághatnak zsebre az afrikai kalandért, írja a Blikk.

Ugyan az Rtl Klub programigazgatója arra hivatkozva, hogy a szerződések csupán az érintettekre tartoznak, nem kívánt reagálni értesüléseinkre, egy neve elhallgatását kérő informátor beszédesebb volt nála.

 

10624621_768847053153387_7163616996617219403_n

– Óriási népszerűségnek örvend a műsor. A csatorna pedig ennek megfelelően díjazza a részt vevő sztárokat – árulta el az informátor, aki a részletekről is beszámolt. – Mindenkinek fix szerződése van. Tehát aki egy hét után kiesett, az ugyanúgy megkapja a megállapodásában lévő pénzt, mint az, aki majdnem két hétig odakint éhezett. Ugyanakkor milliós eltérések vannak a honoráriumok között.

A többség állítólag ötmillió forint alatti összeget kap a részvételért. Az első szériából közéjük tartozik például a három-négy millió között kereső Krasznai Tünde, Novák Angéla, Dudás Miki, valamint a körülbelül egymillióval többet kapó Aurelio,  Bódi Sylvi, Fördős Zé és Gáspár Laci is. Zsófi, Madár és Bea asszony kapja a legtöbbet. Az ő pénzük hat- és hétmillió forint között mozog.

Ez alapján elmondható, hogy átlagosan napi 500 ezerért koplalnak a sztárok a dél-afrikai dzsungelben, vagyis a napra lebontott magyar átlagkereset 100-szorosát. 

Hozzászólások