Szabó Zsófi saját műsort kap?

Újra képernyőre kerül az egykori színésznő

2015/12/23

Szabó Zsófi lehet a tömeges elbocsátások nyertese. A TV2-től elcsábított színésznő ugyan mostanság nem sokat volt a képernyőn, most akár saját műsort is kaphat.

Mint arról mi is beszámoltunk, rengeteg ismert, szeretett arc tűnik el a TV képernyőjéről. Jakupcsek Gabriella elbocsátása nem egyedi eset, az RTL klub is új műsorokat indít jövőre, így a csatorna több alkalmazottja is munka nélkül marad, köztük Ada is. Ez azonban egyeseknek hatalmas lehetőség, főleg Szabó Zsófinak.

A szőke színésznő tavaly került át az RTL-hez a konkurenciától, és annak ellenére, hogy nem sok adásban szerepelt, eddig is csinos összeget keresett, most pedig tuti befutó lehet a csatornánál. A Bors információi szerint ugyanis saját műsort kaphat, feltehetőleg egy sztármagazin vezetését.

szabozsofi6
Szabó Zsófi eddig egy alkalommal kapott lehetőséget, akkor Istenes Bence oldalán. Most ő lehet az RTL új arca?

Számos új műsorral készülünk jövőre is, az már biztos, hogy Szabó Zsófi hamarosan folyamatosan képernyőn lesz .”– nyilatkozta a Borsnak Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője. – “A főműsoridőn kívül jelentkező műsoraink egy részét megújítjuk vagy újat indítunk helyettük. A 8.08 Minden reggel, Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek képernyőn, de lesz helyettük más, új műsor.”

Zsófi izgatottan várja, mi lesz végül a dolga a csatornánál. 
2014-ben váltottam. Most megmutatom, miért – kezdte lelkesen Zsófi. – Bármilyen olyan műsor érdekelne, amelynek én lehetnék a házigazdája, és persze az sem utolsó szempont, hogy sikeres produkció legyen. Most elérkezett az én időm! – mondta lelkesen a színésznő.

Hozzászólások