Szabó Zsófi tudatosan készül a műsorvezetői feladatra

Példaképnek tartja magát

2014/09/19

Szabó Zsófi néhány hete mindenkit meglepett, amikor hosszú évek óta tartó TV2-es pályafutása után a konkurens csatornához igazolt. A színésznő hamarosan műsorvezetői szerepet kap az RTL Klubnál.

A szőkeség nagyon várja, hogy elindulhasson karrierje a csatornánál, ahol nem sokára valódi tévés szerepeket kap. A közönség végre nem a színésznőt, hanem az igazi Szabó Zsófit láthatja majd, akit nem is olyan könnyű kiismerni.

szabozsofi3„Most minden erőmmel azon vagyok, hogy jó műsorvezető váljon belőlem. Tudatosan készülök a feladatra, és tisztában vagyok azzal, hogy nem elsőre és nem másodjára leszek a legjobb, de folyamatosan fejlődök majd a munkában, amiben szuper csapat lesz a segítségemre. Mindig is voltak műsorvezetői ambícióim, és jó, hogy végre nem szerepet kell játszanom, hanem megismerhetik az igazi Szabó Zsófit. Összetett személyiség vagyok: van a csinos, sminkben és magassarkúban tipegő, van a hétköznapi, smink nélkül és laza cuccban a Facebookra posztoló énem, és van az, amelyik egy kalandor és be akarja járni a világot, nem fél semmitől. Ami igazán én vagyok, az ennek a háromnak az egyvelege” – mesélte Szabó Zsófi mosolyogva.

A színésznő első RTL-es kalandja a Celeb vagyok, ments ki innen! lesz, és bár gondolkozott, hogy elvállalja-e a felkérést, végül igent mondott.

„Ez a celeb-dolog csak Magyarországon ilyen negatív: én is celebnek tartom magam, hiszen ennek a jelentése az, hogy valaki híres, akit megismernek és szívesen követnek mások. Ez a kifejezés nem az illető munkásságát fémjelzi, vagy hogy mit tett le az asztalra, egyszerűen csak az ismertségét. Nagyon sokat tettem azért, hogy minden velem kapcsolatos negatív érzés eltűnjön az emberek tudatában: kivívtam magamnak egyfajta szeretetet és elfogadást. A jó oldalon állok: nem botrányhősnő vagyok, aki az éjszakába csapong és arról híres, hogy állandóan felfordulást okoz. Nagy a felelősség a vállamon, mert tudom, hogy gyerekek példaképnek tekintenek, és meg is kell felelnem ennek” – tette hozzá Zsófi, aki azt is elárulta: egyáltalán nem tart a dzsungelkalandtól, mert nincsenek félelmei.

Hozzászólások