Szabó Zsófi visszatér!

Kiderült, hol láthatjuk újra a műsorvezetőt

2015/08/02

Nem is olyan régen volt, amikor Szabó Zsófi átigazolásától volt hangos a sajtó, ugyanis a TV2 sorozatában megismert színésznő úgy döntött, nemcsak csatornát, de műfajt is vált. Kipróbálhatta magát műsorvezetőként, majd eltűnt a kíváncsi tekintetek elől. Most azonban úgy tűnik, visszatér a képernyőre.

A Jóban Rosszban című sorozat szőke bombázója nagy lehetőséget kapott, amikor a konkurens kereskedelmi csatorna ajánlatot tett neki. Távozása után a dzsungelbe költözött, ezzel debütálva az RTL Klub képernyőjén. Majd az X-Faktor háttérműsorának háziasszonyaként megmutathatta, mire is képes a színészkedésen túl. A viszonylag rövid ideig tartó rivaldafény után „kivonult” a kulisszák mögé, hogy rendbe tegye életét.

Magánéleti válsága ellenére is maximális teljesítményt nyújtott a tehetségkutató backstage show-jában, ám a további munkák előtt fel kellett dolgoznia szeretett édesapja, a méltán híres Szabó Gyula elvesztését, valamint Nagy Tamással, a Jóban Rosszban egykori producerével való szakítását.

Miután a lovardában ismét önmagára talált, sőt úgy tűnik, a nagy Ő-re is rábukkant, itt az idő, hogy újra visszatérjen a kamerák kereszttüzébe. Egyes források szerint, az RTL Klub műsorán ősztől láthatjuk majd a Got Talent című show háttérműsorának háziasszonyaként.

Hivatalosan is felvállalja új szerelmét Szabó Zsófi, aki hétvégén párjával szurkolt végig egy lóversenyt. Kattints a részletekért!

szabo zsofi

„Amikor Zsófi tavaly átigazolt az RTL Klubhoz, ugyan úgy tűnt, tele van energiával, ám akkor még nem volt minden rendben vele. Áprilisban vesztette el imádott édesapját, Szabó Gyulát, a magánélete is romokban volt, hiszen szakított korábbi főnökével, Nagy Tamással, a Jóban Rosszban volt producerével, s még az sem volt egészen egyértelmű számára, kik a barátai. Nem állt teljesen készen arra, hogy azt a hatalmas terhet, amelyet például egy élő show vezetése vagy egy hosszú távú műsorban való állandó jelenlét kívánt, elviselje. Szüksége volt arra, hogy teljesen elvonuljon, rendbe tegye az életét, és lelkileg is felkészüljön arra, ami az RTL Klubban vár rá” – informálta a Blikket egy jól értesült forrás.

A lap megkeresésére az RTL Klub sem cáfolni, sem pedig megerősíteni nem kívánta a felröppent információkat.

Olvass még Szabó Zsófiról!

Hozzászólások