Szabó Zsófihoz megérkezett a Nagy Ő?

A színésznő újra szerelmes

2015/07/02

Sok kudarcba fulladt kapcsolat után talán végre rátalált Szabó Zsófira a szerelem! A szőke színésznő életébe, mint a mesékben, lovon toppant be a Nagy Ő!

Régen láttuk annyira boldognak Szabó Zsófit, mint az utóbbi időben – ennek a hátterében pedig egy titokzatos férfi áll! Az RTL Klub műsorvezetője nagyon sok időt tölt régi-új szenvedélyének, a lovaglásnak hódolva, és ebben a társaságban került közelebb egy fiatalemberhez, akivel nemrégen már Németországba is együtt utaztak egy lovasversenyre.

„Zsófi és a fiatalember évek óta ismerik egymást, a lovaglás a közös pont az életükben, így nem csoda, hogy az első percben megtalálták a közös hangot. Sokszor fordultak meg együtt lovastáborokban is, de sosem mélyült el ez a kapcsolat, egészen idáig. A lovasbarátok tartottak egy kis összejövetelt, ahol végre többet tudtak beszélgetni, mint korábban bármikor. Furcsa ez, mert előtte évekig nem alakult ki közöttük szoros barátság. Az elmúlt hetekben viszont már többször is randiztak. Szerelemről még nem lehet beszélni, de alakuló románc már igen – árulta el a Hot magazinnak Zsófi egyik ismerőse. A színésznő az utóbbi időben rajongói oldalára is posztolt képeket, amelyeken egy titokzatos férfi is szerepel, ám eddig nem sokat láthattunk belőle.

A photo posted by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

A színésznőnek most az okozza a legnagyobb fejtörést, hogy mikor találkozzon új barátjával, a férfi ugyanis vidéken él és dolgozik.

„Ez némi problémát okoz, mert így nagyon nehéz megoldaniuk, hogy találkozni tudjanak. Egyelőre úgy tűnik, hogy leküzdik az akadályokat, de semmit sem szabad elkiabálni. Baráti körben sokan szurkolnak Zsófinak, hogy hosszú idő után végre találja meg azt az embert, akire vágyik, aki minden tekintetben illik hozzá. Ez azonban még a jövő zenéje. Egyelőre az ismerkedős, randizós fázisban tart a kapcsolatuk” – árulta el az informátor.

#feelingfantastic

A photo posted by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Szabó Zsófi néhány éve már készített egy klipet, amely egy lovastanyán játszódik, és a közte és egy lovas fiúval kialakult románcot elevenít meg – ki tudja, talán éppen a klipben szereplő fiatalember a titokzatos férfi?

Olvass még Szabó Zsófiról!

Hozzászólások