Szabó Zsófit nem kedvelik a kollégái?

Viselkedésével mindenkit kiakaszt

2014/11/12

Míg főnökei szerint Szabó Zsófi remek választás volt, addig közvetlen kollégái nem szeretnek együtt dolgozni az RTL Klub új üdvöskéjével. Állítólag fejébe szállt a dicsőség.

A hírek szerint TV2-s kollégái örülnek, hogy megszabadultak tőle, az RTL-esek pedig döbbenten állnak a “Szabó Zsófi jelenség” előtt, ugyanis a csatorna új arca máris elszállt magától.

Beképzelt és öntelt, hiányzik belőle a kol­le­gia­li­tás. Úgy viselkedik, mint egy sztár, akit ki kell szolgálni. Akkor szaladt el vele a ló igazán, amikor dicséretet kapott az első adás után. Előszeretettel hangoztatja, hogy jövőre egy nagy show-műsorban kap szerepet” – árulta el a Borsnak Szabó Zsófi egyik kollégája.

szabozsofi6

Zsófi főnöke állítja: nagyon elégedettek a színész-műsorvezetővel, és biztos benne, hogy a kollégák szeretik őt.

A kollégái közül biztosan nem mondott rá senki rosszat, mert nincs rá oka senkinek. Kedves, elkötelezett lány és jó viszonyt ápol azokkal akikkel dolga van. Ez elsősorban egy munkahely, itt mindenki végzi a dolgát. Ez egy új hely számára, még talán távolságtartó. Aki ostoba az ezt könnyen összekeverheti az arcoskodással. Kollégaként pedig meg vagyunk elégedve Zsófival, mitöbb kedveljük is – hangsúlyozta az X-Faktor kreatív-felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László.

Hozzászólások