Szacsvay László felesége kizuhant az ablakon

Négy emeletet esett

2015/08/30

Borzalmas dolog történt a nemzet színészével! Szacsvay László felesége a minap kizuhant V. kerületi lakásuk ablakán, a csodával határos, hogy nem történt azonnal tragédia. A művész úr zokogva nézte végig, ahogy ellátják házastársát a mentők.

Szacsvay László tehetetlenül ült a földön heverő felesége melletti padon, és csak a jó Isten tudhatta, mi történik családjával az elkövetkezendő percekben. Az asszony ugyanis – eddig ismeretlen okokból – kizuhant negyedik emeleti lakásuk ablakán, de a csodával határos módon életben maradt a földet érést követően. Ugyan az aszfaltra esett, de csak néhány centivel kerülte el az éppen alattuk lévő pad szélét. Ha ebbe veri be fejét, akár azonnal szörnyet halhatott volna.

szacsvay

A művész úr érthető okokból nyugalmat és türelmet kért, így nem kívánt nyilatkozni, de barátságosan megköszönte az érdeklődést. Az utcán azonban többen is végig nézték a történteket, őket sikerült megszólaltatni.

“Borzalmas látvány volt, ami elém tárult. Pont jöttem az utcán, amikor megláttam a földön egy vérző asszonyt. A mentősök pillanatok alatt itt voltak, azonnal az autóba tették a nőt. Hallottam, ahogy egymás közt mondták, kisebb csoda kell hozzá, hogy valaki túléljen ilyen zuhanást” – meséli egy járókelő a Borsnak.Pont egy pad elé esett a hölgy, melyre a művész úr leült, és kétségbeesve nézett maga elé. Mindenki nagyon sajnálta Szacsvayt, mert rengetegen nagyon szeretjük őt a környéken. A közeli kutyafuttatóban is mindig kedves és udvarias, nem lehet köszönésben megelőzni. Az utcán is közvetlen, soha nem hordja fönn az orrát. Mindenkivel leáll beszélgetni, soha nem terhes neki, ha valaki kérdez tőle valamit, vagy gratulál a sikereihez” – meséli egy másik szemtanú.

Mielőbbi felépülést és jobbulást kívánunk, valamint erőt és kitartást a családnak!

Hozzászólások