Szájpumpa a csajoknak?

Hihetetlen, hogy mikre képesek!

2015/03/10

Nem elég csókos a szád? Használj szájpumpát! Akár ezzel a szöveggel is indíthatnánk cikkünket, de még mielőtt tényleg belevágnál, azért leírjuk, mi a dolog sötét oldala.

Biztosan emlékszel azokra az időkre, amikor gyerekként mindenfélét a szádba/hoz vettél. Evidens, így lehet a leginkább meggyőződni a dolog valódiságáról, felfedezni a világ nagy dolgait! Akkor az a helyzet is megvan, amikor azzal játszottál, hogy kólás üveg csőrébe szippantottad a szádat, vagy ugyanezt műanyag pohárral tetted meg, közben pedig hangosan nevettél azon, mekkorára duzzadtak az ajkaid!? Ugye?

Vannak nők – sőt, kapaszkodj, férfiak is -, akik erről a szokásukról a mai napig nem tettek le, csak ma már egészen más a motivációjuk. A dolog arról szól, hogy mindenki csókosabb szájat szeretne, a látens Kim Kardashianok és Angelina Jolie-k a mai napig nem adták fel, hogy ugyanolyan ajkakkal büszkélkedhessenek, mint a két hölgy! Ezért bármire hajlandóak, hogy csőrük még csábosabb és csókra hívogatóbb legyen!

Kezdetben volt a chili és paprika alapú szájfény, hogy a szádat enyhén kicsípve sikerüljön elérni a telt ajak hatást. Aztán egyre felkapottabbak lettek a már nem egészen természetes megoldások, úgy mint botox, saját zsírral- vagy szilikon injekcióval történő ajaknagyobbítás, most pedig Kylie Jenner után szabadon (igen, ő is egy Kardashian klán-tag) újabb őrület hódít: a szájpumpa. Jól olvastad: szájpumpa.

kyliejenner4
Kylie Jenner ELŐTTE és UTÁNA fotó: Instagram

A működési elv roppant egyszerű: a vákuum-hatás az, aminek a duzzadtabb ajkakat köszönheted, ugyanúgy, mint régen a kólás üvegnél. Azzal a különbséggel, hogy jelen esetben kifejezetten erre a célra kialakított eszközről van szó, tehát az üveg kontúrja vélhetően nem jelenik meg az ajkak körül, de a dolog még így sem veszélytelen. A gyártó cég megjegyzésben tájékoztat, hogy néhány napig kék-zöld foltok jelentkezhetnek a száj körül és berepedés is várható, de ezek mind mulandó sérülések. A hatásmechanizmus hossza változó, valaki fél óráról számol be, másoknak akár 1-2 napig is kitart a csőre.

Utána néztünk, itthon egyelőre ilyen eszközt még nem lehet fellelni a boltokban és online webshopokban, de ami késik, nem múlik! Addig marad a dezodor kupakja, feltéve, ha elég bátor vagy hozzá, mi nem buzdítunk ilyesmire, de ha mégis megcsinálnád, küldj egy képet róla!

Egy ausztrál lány kipróbálta az eredeti szájpumpát és videóra is vette az eredményt, nem kis megdöbbenésére:

Hozzászólások