Szakított az Instagram sztárpárja

A pár tagjai külön is nagyon jól érzik magukat

2017/07/17

A sármos milliomos Instagram-oldalát böngészve arra jutottunk, hogy talán szakított a közösségi oldal sztárpárja. Mi lehet az igazság? 

Gianluca Vacchi az elmúlt néhány évben nők millióinak lopta be magát a szívébe tökéletesen kidolgozott testével, férfias, markáns vonásaival, tánctudásával és persze nem utolsó sorban fényűző életmódjával. Rengeteg pénze és külseje miatt azonban más miatt is van (vagy volt?) okunk irigykedni rá, hiszen gyönyörű párjával Giorgia Gabriele-vel osztotta meg napjait, egészen május 28.-ig. Az Instagram sztárpárja majdnem két hónapja nem posztolt közös fotót, ami azért furcsa mert előtte rengeteg képet osztottak meg, melyen együtt szerepelnek. 

Gianluca egyébként olasz üzletember, családja tulajdonában áll az IMA csomagoló óriás, mely gyógyszerek, kozmetikumok, teák és kávék csomagolásával foglalkozik. Miután 1993-ban közgazdasági diplomát szerzett a bolognai egyetemen rögtön a családi vállalkozás igazgatója lett. Vacchi persze mára meg is örökölte a vállalatot, aminek ügyvezető igazgatói posztját tölti be, de számos egyéb cégben is érdekelt, legnagyobb brand-je azonban minden kétséget kizáróan önmaga lett.

Nem tudni mi történt az álompár között, de az tény, hogy valami nem olyan, mint volt. Egymás képeit viszont továbbra is like-olják oda-vissza. A két híresség pedig láthatóan jól érzi magát még így is, hogy valószínűleg nincsenek együtt.

Az utolsó közös kép:

☀️ let the sunshine.. @jogiorgiajo @effek #gvlifestyle

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés,

Az olasz szívtipró nem szomorkodik: 

Floating breakfast…😉 @regnumcarya @effek #gvlifestyle

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások