Szakított párjával a szexi, kétgyermekes fitnesz sztár

Videóban nyilatkozott a szexi sztár

2018/06/11

Tammy Hembrow 24 éves, kétgyermekes sztáranyuka pénteken egy videóban jelentette be, hogy már nem alkot egy párt gyermekei édesapjával.

Tammy Hembrow 24 éves Instagram sztár és fitnesz szakértő. A fiatal hírességnek két gyermeke van Reece Hawkinstól Saskia és Wolf. Tammy 8,4 millió követővel rendelkezik az Instagram oldalán, így nem csoda, hogy a szexi sztár nagyító alatt éli az életét. Egy időben rengeteget posztolt szerelméről és családi képekkel árasztotta el az oldalát, azonban a rajongóknak feltűnt, hogy ez már nincs így egy ideje. A kétgyermekes anyuka a rengeteg kérdésre válaszolva tiszta vizet öntött a pohárba pénteki videójával.

Family 💞💫☁️☁️

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Tammy 🦄 (@tammyhembrow) által megosztott bejegyzés,

“Nagyjából két hónapja döntöttünk úgy, hogy nem folytatjuk tovább. Reece nem csalt meg engem és én sem csaltam meg őt. Nem akarok belemenni a kapcsolatunk részleteibe, de mi is embere vagyunk, nem tökéletes egyikőnk sem. Nekünk is vannak jobb és rosszabb időszakaink, pont mint minden embernek. Jelenleg nem vagyunk együtt, de nagyon szeretjük egymást és mindig is egy család leszünk. Mindig a gyerekek egészsége és boldogsága lesz a legelső számomra”- mondja Tammy a videóban.

Hozzászólások