Szakított Varga Viktor és Cinthya Dictator

Véget ért a nagy szerelem

2014/09/11

Egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Varga Viktor és párja számára keserű az édes élet, ugyanis Cinthya már nehezen bírja a rengeteg vitát. Most úgy tűnik, lezárták ezt a háborút, és külön utakon folytatják életüket.

Varga Viktor és Cinthya Dictator kapcsolata soha nem volt egyszerű, és soha nem ment gördülékenyen. Amióta rendszeresen feltűnnek a rivaldafényben – a TV2 Édes Élet című műsorában, azóta mi is szem- és fültanúi lehetünk örökös veszekedéseiknek.

Cinthya ekkor azt állította, egyre több konfliktus és rivalizálás van köztük, mert féltékenyek egymásra, de nemcsak a magánéletben, hanem szakmailag is egyaránt:

„Viktor szakmai féltékenysége mostanában minden egyes nap előjön. Állandó versengés alakult ki köztünk, hogy ki miben jobb. Korábban ilyen sosem fordult elő, sőt, eddig én próbáltam mindenben segíteni Viktort. Azzal, hogy egy kicsit az én dolgaim is előtérbe kerültek, több lett a súrlódás, mert Viktort ez eléggé zavarja. A rivaldafény miatt meglepő módon nagyon sok fiútól kapok levelet, de az is előfordul, hogy megpróbálják kinyomozni a telefonszámom. Viktor attól parázik, hogy elcsábulok, és én is féltékeny vagyok, mivel a nők meg vannak őrülve érte, sokan fel is kínálkoznak neki. Meg a show kedvéért néha a kamerák előtt kicsit összekapunk, amit aztán haza is hozunk magunkkal, pedig igazából nem is kéne komolyan kezelni az efféle konfliktusokat. A műsor előtt egyáltalán nem ilyenek voltunk, legfeljebb akkor civakodtunk, ha valamit együtt alkottunk. Mostanában viszont nem is akarjuk meghallgatni a másikat. Ha egyszer vége lesz a forgatásoknak, az mindenképpen jót tesz majd a kapcsolatunknak.”

vargaviktorescinthyadictator

Tegnap felröppent a hír, miszerint Varga Viktor albérletben él pár napja, mert véget vetettek kapcsolatuknak Cinthyával. A lány elküldte párját, de az énekes először nem vette komolyan. Végül mégis elköltözött.

„Nem volt könnyű meghozni a döntést, hiszen nagy szerelem volt a miénk, de kiderült, mégsem passzolunk össze. Mind a ketten túl erős személyiségek vagyunk, és sokat vitáztunk.” – nyilatkozta a Blikknek.

Cinthya ennyit fűzött hozzá a történtekhez: „Nagy erő kellett hozzá, hogy kimondjuk a végszót, de már tényleg nem működött. A sok veszekedés teljesen felőrölte a kapcsolatunkat.”

Hozzászólások