Szandi és férje büszke a szexi vonaglásra

2015/11/27

Kiverte a biztosítékot Tóth Gabi és duett partnerének erotikus jelenete, amit a Sztárban Sztár színpadán mutattak be: Szandi lánya iskolába sem mert menni.

Produkció talán még nem kapott annyi felháborodó kommentet, mint Tóth Gabi és Szandi erotikus előadása, amit vasárnap este mutattak be. A két énekes Shakira és Rihanna bőrébe bújt, és igencsak sok ruhadarabtól szabadultak meg – hogy az ágyjelenetekről már ne is beszéljünk…

Büszke vagyok a feleségemre, nagyon szépen helyt állt, és maximálisan megoldotta a feladatot szakmailag is. rosszul esik, hogy igazságtalanul vádolják. Sokan úgy alkotnak véleményt, hogy nem is ismerik az eredeti klipet, amit le kellett utánozniuk. Ahhoz képest nagyon visszafogottak voltak” – fakadt ki a Bestnek Szandi férje, Bogdán Csaba.

Szandi és Tóth Gabi 2

A háromgyermekes anyuka sem érti, mi a probléma azzal, ha egy nő egy produkció kedvéért kevesebb ruhában jelenik meg a színpadon.

Nem szégyellek semmit, és semmi kivetnivalót nem találok abban, amit Gabival csináltam a színpadon. Normális erkölcsű nő vagyok, akinek van három gyereke. Igaz, a lányomnak, aki márciusban lesz 16 éves, az volt az első reakciója: úr isten, holnap nem merek bemenni a suliba, de a 13 és fél éves kisfiam azt mondta: anya, tök jó voltál. Én jól éreztem magam, úgy csináltuk meg a produkciót, hogy még ízléses legyen. Ez egy szerep számomra, természetesen nem így megyek bevásárolni vagy a gyerekekért az iskolába. Én így élvezem az életet, igyekszem maximálisan helytállni édesanyaként és a színpadon egyaránt” – mondta el Szandi.

Hozzászólások