Száz évnyi férfi másfél percben

Ezekkel a külsőkkel lehetett a legjobban csajozni

2015/11/04

Az, hogy mi tetszik egy nőnek, igen nagy gyakorisággal változhat, ezt minden férfi pontosan tudja. Ám azt, hogy mi az, ami egyáltalán elnyerheti a gyengébb nem tetszését, már nem minden férfi tudja megválaszolni.

Az elmúlt száz évben rengeteget változott a világ. Divathullámok jöttek-mentek, hajviseletek nyertek teret majd merültek végleg feledésbe (mint például az ikonikus bundesliga-séró, amiért lássuk be, nem kár). A WatchCut Videonak köszönhetően most megtudhatjuk, hogy is nézett ki az elmúlt évszázadban a nagybetűs Férfi, aki után bizony megfordultak a nők.

Persze nem igaz, hogy egy-egy korszakra egyetlen típus volt a jellemző, de a videó elkészítését megelőző kutatómunka szerint ezek voltak a leggyakoribbak. Mindenesetre rossz lehetett azoknak a nőknek, akik korában az arcszőrzet nem volt elterjedt. Hiszen mi lehet férfiasabb, mint egy szakállas, de legalábbis borostás férfi?

A videó a 100 years of beauty című sorozat 12. része. A sorozat bemutatta már többek közt a német, brazil, olasz és orosz szépségideál változását is.

Persze nem csak a férfiak változtak az idők során, hanem az elcsábításuk érdekében tett lépések is. Ilyen például a fehérnemű is, ami szintén sokat formálódott az elmúlt évszázadban. Az erről készült videót itt megnézheted!
Hozzászólások