Százezrekért szexeltek a VV hősök

Egyre szövevényesebb a prostibotrány

2015/10/17

A régóta gyűrűző prostibotrányról újabb részletek derültek ki: egykori VV szereplők, és más vasóságshow-hősök kínálták szolgáltatásaikat sok százezerért.

Újabb tárgyalás zajlott tegnap a prostiügyben, ahol sajnos nem tudták meghallgatni a beidézett lányokat, mert azok nem jelentek meg…

Persze, hogy nem jönnek, mert megalázó nekik ez az egész. Az események óta eltelt négy-öt év, sok lánynak lehet, hogy már családja, gyereke van, és rég felhagyott az efféle munkákkal, normális életet él. Ők nem prostituáltak, amit tettek, az ő döntésük volt, és mindezt diszkréten intézték” – mondta a Borsnak a prostibotrány fő gyanúsítottja, Répás Lajos

medence parti
A kép illusztráció

A napilap kiderítette, hogy ismert lányok is belekeveredtek az ügybe, sokukat a televízióban nap mint nap láthatta a közönség, majd népszerűségüket kihasználva jó pénzért árulták testüket.

Három valóvilágos és a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának egy szereplője volt lent Szegeden. Medencés parti volt egy ismert hotelben. Az egyik lány ismerősöm, ő a rendőröknek azt mesélte el, hogy a medencés bulin a férfiak kedvükre inthették magukhoz őket az est folyamán. Egy szaunába vagy más félreeső helyre mentek velük, ahol szexuális kapcsolatot létesítettek velük. Hajnalban aztán a megbízójuk előtt mindenkinek be kellett számolnia, hány menetet teljesített az est folyamán, és ennek megfelelően számolták ki a pénzüket, amit ott helyben meg is kaptak. Az egyik VV-s lány, aki külön érkezett, a zsaruk­nak azt állította, ezen az estén ő nem szexelt pénzért, igaz, más eseteket már elismert a rendőröknek” – tette hozzá a Borsnak az informátor.

Hozzászólások