Szellő István beleszeretett a Barátok közt sztárjába

Isztambulban romantikáztak

2015/05/19

Az RTL Klub híradósának szíve két hónapja lobbant lángra. Olyannyira, hogy Szellő István már Törökországba is elvitte romantikázni szerelmét, Gubík Ágit.

A Barátok közt Berényi Ágnese, Gubík Ági és a híradós kapcsolta az RTL Klubban indult, és bár nem szerették volna nagy dobra verni, hogy együtt vannak, nem tudták sokáig titkolni. Egy isztambuli hosszú hétvégén ugyanis többen látták őket.

Egyszerre jöttem vissza velük, egy gépen utaztunk. Mivel általában sokat nézem az RTL Klub műsorait, azonnal felismertem Szellőt, aki nem volt egyedül. A Barátok közt egyik szereplője volt vele, aki Berényi Ágit játssza a sorozatban. Gubík Ági nagyon jól nézett ki, sugárzott róluk a boldogság, és bár arra mindketten kínosan ügyeltek, hogy látványos, szerelmes gesztusokat ne tegyenek egymás felé, érezhető volt a bizsergés közöttük. Egyértelmű, hogy együtt vannak” – mesélte a Blikknek egy olvasó-riporter.

Gubik Ági

Szellő István több házasságot és hosszú párkapcsolatot tudhat maga mögött. Két volt feleségétől két fia – András és Ádám – született, majd beleszeretett a szír gyökerekkel rendelkező Renátába. A szépséges hölggyel három évig alkottak egy párt, és amikor szakítottak, kiderült: a nő ikrekkel várandós. A kapcsolat nem volt menthető, de a babák megszülettek, azonban édesanyjuk súlyos betegségben két éve elhunyt. A Barátok közt Berényi Ágnese, Gubík Ági szintén elvált, házasságából egy kisfiú, Ádám szülnetett.

A híradós és a színésznő remélhetőleg hosszú távon megtalálja egymás mellett a boldogságot. Drukkolunk nekik!

Hozzászólások