A tökéletes szemöldök – a legszebb sztárok által

Mert nem mindegy, milyen a forma!

2014/10/13

Talán azt gondolnánk, hogy a szemöldök csak egy elhanyagolható részlet az arcon? Nem így van. A szemöldökünk arcunk kerete, és ahogy javíthatja, úgy elcsúfíthatja az összképet. Sztárok, akiknek szemöldöke új trendet teremtett.

A szemöldök arcunk meghatározó része, így soha sem szabadna figyelmen kívül hagynunk ápolását, gondozását. A létező legnagyobb hibát követjük el, ha ész nélkül szedjük, furcsa alakra formázzuk vagy idétlen, formátlan tetoválásokat készíttetünk. Ha mindenképpen szeretnénk tetováltatni, akkor válasszuk a természetesnek tűnő, szálas tetoválást.

Ha még nem követtük el azt a végzetes hibát, hogy kitépkedtük az értékes szálakat, akkor érdemes végignézni a legnagyobb ikonikus sztárok fotóit, hiszen a színésznők és modellek azon túl, hogy nagyon szépek, formás szemöldökükkel divatot teremtettek.

Természetesen volt olyan időszak a szépség történetében, amikor a hajszálvékony szemöldök volt a trend, de ennek már néhány éve leáldozott, manapság a természetes, dús fazon a menő.

Nézd meg a csodaszép sztárokat és másold le szemöldök-formájukat!

 

Hozzászólások