Szenzáció! Hollywoodi nagyágyú lett a magyar színész

Ismerd meg a szívdöglesztő sztárt!

2015/01/19

Tudtad, hogy van egy olyan magyar, egészen pontosan magyar származású színész, aki sorra kapja a fantasztikus szerepeket világsztárok oldalán? Sőt, legutóbbi produkciójában főszereplő lehetett Denzel Washinton mellett.

A dán és ír gyökerekkel rendelkező ápolónő és a magyar gépészmérnök fia, Csókás Márton, bár Új-Zélandon látta meg a napvilágot, mégsem tagadja meg magyar gyökereit, hiszen úton, útfélen szívesen mesél az országról és nem mellékesen sűrűn látogatja is második hazáját.

marton-csokas-eva-green-21744

marton-csokas

De miért is olyan érdekes számunka Csókás Márton?

A Hollywood-ban és rajongói között csak Marton Csokasként ismert filmszínész ugyanis olyan szuperprodukciókban kapott  szerepeket (és nem mellékszerepeket!), amelyeket még az is ismer, aki nem mondhatja el magáról, hogy megrögzött mozilátogató lenne.

"Romulus, My Father" Sydney Premiere

 

No de lássuk a filmeket! A különleges arckarakterű színész játszott többek között a Gyűrűk urában, ahol Cate Blanchett mellett egy tündét alakított, a Csodálatos pókember 2-ben, a Noéban, az Alíz csodaországban, a Cin City második részében és legutóbb Denzel Washington mellett a Védelmező című thrillerben alakított egy agyontetovált orosz maffiózót.

Csókás annyira szuperül alakított, hogy Washington karaktere már olykor eltörpült mellette.

Hozzászólások