Szépítő szex: hancúrozz a fiatalságért!

Egészséged és szépséged kulcsa

2015/05/28

Azt mondják, hogy a szerelmes nők a legvonzóbbak és a legkívánatosabbak – és nem csak a partnerének, hanem más férfiaknak is. Nem véletlen…

Kevesebb pattanás, ragyogóbb bőr

Hiszen nem csak maga a szerelem, de a szex is szépít. Bizony! Az orvosok szerint ugyanis a szex fokozza a vérkeringést, az extra oxigén pedig még ragyogóbbá és egészségesebbé teszi a bőrt. És csak úgy, mint a testmozgás, a szex is kiegyenlíti a hormonszinted, amitől pedig kevesebb pattanás jelenik meg. Remekül hangzik, ugye?

Szépítő önbizalom

A jó szex nem csak feltölt és szebbé tesz, de azáltal, hogy látjuk és érezzük, hogy kívánatosak vagyunk a partnerünk számára, illetve örömet okozunk neki, rengeteg önbizalmat fog adni.
A rengeteg önbizalom pedig szintén szépítő erővel bír, hiszen akinek önbizalma van – legyen akár kis túlsúlya, vagy ráncai -, mások is sokkal vonzóbbnak látják.

 

177720202

Rövid ideig tartó ciklus

Ez azért van, mert ha szexelünk, akkor a méhünk összehúzódik, a sok és rendszeres méhösszehúzódás pedig segít, hogy a vér gyorsabban távozzon a szervezetedből. Szóval ha közelegnek a ‘pirosbetűs’ napok, akkor bújjunk össze minél sűrűbben, mert ezzel felgyorsíthatjuk a ciklusunkat, ezáltal hamarabb méregtelenítődik a szervezetünk és hamarabb bújhatunk össze újra.
A gyors és intenzív méreganyag távozás pedig szintén szépítő hatással bír.

Hozzászólások