Szépségkirálynőnk a Barátok Közt szépfiúját szereti

Már a közös otthonukat tervezgetik

2015/08/12

Vajnáék szépségkirálynője, Nagy Nikoletta fülig szerelmes. Választottja nem más, mint a Barátok közt egykori szívtiprója.

Gyetván Csaba – aki a Barátok közt óta is folyamatosan képernyőn van -, jó ideje elzárkózik attól, hogy közszemlére tegye a magánéletét. Most azonban legszívesebben világgá kürtölné boldogságát. 

Nikit már korábban is láttam szépségversenyen, többek között a Miss Universen is, amit megnyert. Aztán élőben összefutottunk a TV2-ben. Egyből megfogott a szépsége, és azonnal megkerestem, elkezdtem udvarolni neki, és teljesen lenyűgözött. Azóta is a hatása alatt vagyok. Voltunk együtt nyaralni Olaszországban és Horvátországban is, ahol nagyon jól éreztük magunkat” – mesélte a Life.hu-nak Gyetván Csaba.

❤️❤️❤️

Posted by Nikoletta Nagy on 2015. augusztus 11.

A szépségkirálynő egyáltalán nem számított arra, hogy épp akkor találja el Ámor nyila, amikor a verseny miatt nagyon felpörgött az élete. Ez azonban nem zavarja, igyekszik nagyon sok időt tölteni Csabával, éppen ezért már a közös otthonukat tervezgetik.

Mivel a verseny minden időmet és energiámat lekötötte, nem is gondoltam, hogy bárki betoppanhat az életembe. De egyáltalán nem bántam meg, hogy így alakult; mondhatom, hogy mindkettőnk részéről első látásra szerelem volt” – újságolta a szépségkirálynő.

Hozzászólások