Szerdán búcsút inthetünk a jó időnek

Reklamációt nem fogadunk el

2016/02/03

Ennyi volt a jó idő, szerdán már kíméletlenül eltakarják előlünk a felhők a napot. Többfelé lehet eső és zápor.

Szerdán nyugat felől mindenhol beborul az ég, egy hullámzó hidegfront hoz egyre többfelé esőt, záport. Délen, délnyugaton 20 mm-nél is több eshet. Estétől az eső északnyugat felől havas esőre, a hegyekben hóra válthat. Többfelé feltámad az északi, északnyugati szél. Hajnalban 2-8, délután 6-13 fokra készülhetünk. Erős hidegfronti hatás.

A front mögött csütörtökre felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap, legfeljebb néhol fordulhat elő futó zápor, hózápor. Szeles időre, délután 4-9 fokra számíthatunk. Hajnalban az északi, északkeleti, valamint a nyugati tájakon fagyhat.

eso

Péntekre virradó éjjel többfelé lehet eső, havas eső, havazás, majd napközben felszakadozik a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. A Dunántúlon szeles marad az idő. Hajnalban -5, +2, délután 4-8 fok várható.

Szombaton sok lesz a napsütés, csupán délután érkezhetnek nyugat felől fátyolfelhők, de csapadék nem valószínű. Megélénkül, nyugaton, északnyugaton megerősödik a délies szél. Hajnalban a legtöbb helyen fagyni fog, napközben 5-13 fokot mérhetünk, a Dunántúlon lesz melegebb.

forrás: Időkép

Hozzászólások