Szerelem az X-Faktorban!

Bella és Marci titkolni akarta, de nem sikerült

2014/12/05

Nem verték nagydobra, de kiderült: az X-Faktor két versenyzője, Jakab Péter Izabella és a Spoon énekese, Marci egymásba szeretett a tehetségkutatóban.

XAz X-Faktor amellett, hogy hatalmas lehetőséget nyújt a fiatal énekeseknek, óriási stresszel is jár, így nem csoda, hogy a versenyzők könnyen egymásba habarodnak. Ez történhetett Jakab Péter Izabella és a Spoon zenekar Marcija esetében is. A fiatalok az egyik legnagyobb fővárosi karácsonyi vásáron andalogtak; viselkedésük sokat sejtető volt.

Nem egy ölelést elcsíphettünk már a folyosókon. Az ember pedig különbséget tud tenni ölelés és ölelés között. Szinte biztos, hogy valami van kettejük között. Sok időt töltenek egymás társaságában, és kiesés után is Marci volt Bella legnagyobb támasza” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor, aki az X-Faktor berkeiben dolgozik.

A két ifjú énekes esetében tehát már várható volt, hogy szerelem alakul ki közöttük, hiszen sok jel utalt erre. Bella és Marci azonban egyelőre csak óvatosan fogalmaz érzéseikről, a napilapnak azonban vidáman pózoltak közösen, amikor lefotózták őket.

Valóban szimpatizálunk egymással. Marci elkísért az adventi vásárba, de ez még nem jelent semmit. Szeretnék pár figyelmességgel készülni az otthoniaknak, mert pár napra hazalátogatok” – indokolta Bella, hogy miért töltik együtt az idejüket. Igaz, az énekesnő néhány hete azt mondta, hogy most a karrierjén kívül semmi más nem érdekli, de úgy tűnik, az érzelmek felülírták elképzeléseit.

Hozzászólások