Szerelemből szeretkezni

Elveszni egy ölelésben

2015/05/15

Ha megkérdezném tőled, hogyan kell szeretkezni, tudnád mit válaszolj rá? Hogyan mondod el, hogy kiteljesedtél a szerelmeskedés minden fokán, megélted a testeddel, a lelkeddel, az elméddel? Mit jelent neked az, hogy szeretkezni?

A szex két ember találkozása, testileg és lelkileg. Képtelen vagyok megérteni, vajon egy tizenvalahány éves fiatal képes-e a testét ilyen szinten értelmezni és megélni azt, ami a mámorról és örömszerzésről szól. Hogy az a lány tudja valójában, mi a jó neki? És a fiú képes megadni azt, amire szüksége van? Képes a törődésre, a gyengédségre, a figyelemre, ami ahhoz kell, hogy két ember kiteljesedjen egymásban?

Sokan talán most meglepődnek, de huszonnyolc évesen éreztem először azt, mit jelent valójában megélni a katarzist, amit a szex jelent. Megdöbbentő? Ciki? Nem érzem annak. Ha belegondolok, a férfiak, akikkel előtte voltam, egóból szexeltek és nem szeretkeztek velem. Pedig a szeretkezés egy olyan találkozása két embernek, amiben teljesen el lehet veszni. Akár órákra is. A másik testének felfedezése, az apró csókok, a kényeztetés, a törődés, amit te kapsz, és önzetlenül adsz, egy fantasztikus állapot.

young lovers kissing on bed

Amikor vele összeolvadt a testünk, az maga volt a csoda. Az a csoda, amit mindenkinek meg kéne tapasztalnia, ha szexre kerül a sor. Szerelmes voltam. És a szerelem a szeretkezés egyik olyan felhajtóereje, ami rendkívüli energiákat mozgat. Pusztán a tekintetétől lázba tudtam jönni, azt akartam, hogy minden porcikámmal érezhessem. Hogy bennem legyen, hogy megadjam neki mindazt, amire vágyik. Látni az izzást a szemében, az odaadást, ahogy engem kényeztetett, ahogy azt akarta, hogy nekem jó legyen, a testem és a lelkem minden egyes rezdülésével viszonozni akartam. Ezért tudtunk annyira jól működni. Ezért tudtam megélni azt, ami nem pusztán testi igény, a kielégülés egy formája, hanem felemelkedés, aztán finom kis visszahuppanás a föld nevű felhőcskére. Mit jelent szerelmesen a szex?

Minden egyes mozdulat, minden egyes csók magával ragad. Kívánom a nyelvét, szinte harapom a leheletét, és nem akarom, hogy vége legyen. Élvezni akarom azt, ahogy férfiasságának egyértelmű keménysége lassan, nagyon finoman, szinte centiről centire tölti ki a testemet, kapaszkodni a hátába, érezni az illatát magam körül, és soha el nem engedni. Akarom egyszer, akarom kétszer. És még nagyon sokszor. Olyan érzés ez, amikor az autóban ülve bekapcsolod a kedvenc zenédet és totálisan átadod magad neki. Egyszerűen csak visz előre, hajt valami belső erő, hogy menni tovább és még tovább, nem megállni, csak élvezni. Örülni annak, amikor a hajadba kap a szél, ahogy a szíved ritmusra ver, ahogy szárnyalsz az utadon. Átadni magad ennek az érzésnek és azt kívánni, bárcsak soha ne lenne vége.

heterosexual couple having sex

Elveszni az ölelésben, hallgatni a hangját, ahogy a kéjes mámor folytán alig tud megbirkózni saját vágyaival, élvezni, ahogy a fülembe suttog, amikor kimondja, mennyire kíván és hogyan akar. Nem tudom elengedni. Nem is szeretném. Mert minden egyes együtt megélt pillanat az örökkévalóságnak szól. Ez már csak a miénk marad. Ez a szerelem senki másé nem lehet, és a szeretkezéseinket semmi sem írhatja felül. Mert bár nem ettől lesz teljes egy kapcsolat, és lehet, hogy az élet elsodor egymástól, ettől tudtam megélni azt, aki igazán, szívből jövően szeretni tudott, és amit csak neki köszönhetek. Ettől tudom, hogy mit jelent az, szerelmesen szeretkezni.

Hozzászólások